Concediu relaxant la Hajdúszoboszló - se merita
Profitand de cateva zile frumoase de la inceputul lui septembrie am ales ca destinatie Hajdúszoboszló. Locatia a fost exact cum ma asteptam, mare, curat, cu multe piscine si oameni civilizati.
De stiut ca intrarea la strand difera de cea de la Aqua park-ul cu tobogane.
Biletul de 1800 HUf (echivalentul la 28 RON) isi garanteaza doar intrarea in stradul cu piscine normale, cele termale, access la terase, lac. Daca doresti sa ai acces la Aquapark cu topogane se poate cumparat un bilet suplimentar (2800 HUF= 44 RON). Pentru cei care vor senzatii chiar se merita, sunt in jur de 6 topogane de diferite marimi.
Ce mi s-a parut ok a fost ca totul e supravegheat de personal, nu am stat cu grija ca ne dispare ceva de pe sezlong. (pret sezlong 7ron, iar la Aquapark e gratuit).
Plus: apa curata, curatenie peste tot, oameni civilizati
Minus: limba engleza nu se vorbeste nici macar de personal. NU stiu cum se fac angajarile acolo dar in Romania nu exista asa ceva. Nu stiu nici macar cuvinte de baza... Dezamagire...
Mancarea de la terasele din incinta strandului e gen fast-food (nu foarte gustoasa) si de calitate indoielnica la unele (de ex terasa cu Roata mare la intrare, nu mai tin minte numele)
Trimis de AndreeaIasi in 26.10.13 11:57:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AndreeaIasi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am fost o dată. Mi s-a părut o stațiune aglomerată și obositoare.
- Jul.2019 La fel de fain cum știam — scris în 20.11.19 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Hajduszoboszlo, un fel de Mamaia a Ungariei, dar numai la preturi — scris în 04.07.19 de Linux din ZALAU - nu recomandă
- Sep.2018 Ștrandul de vară Hajduszoboszlo, cel mai mare Complex Aquatic Termal din Europa — scris în 03.05.19 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2018 O zi faina la strandul din Hajduszoboszlo — scris în 15.07.18 de robertstef din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Weekend placut in Hajduszoboszlo — scris în 16.07.17 de diana_2702 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Strandul Hungarospa... un loc minunat... in care iti doresti sa revii! — scris în 07.09.16 de printesa82 din SATU MARE - RECOMANDĂ
- May.2013 O locatie de vis — scris în 19.05.13 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ