EXCELENT
Super sejur
O alegere foarte buna, un hotel imens, intins pe hectare de gradini si pisicine, o incantare de parcurs.
Servire ireprosabila, toti angajatii (si sunt fffffff multi) poarta masca, hotelul desi e imens, e ffff aerisit. La masa un pic mai inghesuit la zona de servire dar doar pt ca erau multi turisti. Te serveai si mergeai afara le terasa pentru consumatie. La intrare la masa se lua temperatura, te dezinfectau pe maini si ti se ofereau manusi pentru a pune mana pe toate manerele si lingurile din zona de servire. Totul imprcabil la masa, zona de gratare, zona de Carving, o multime de salate, dulciuri, fructe, mancaruri de toate felurile la fel si carnuri (mai putin porc).
Zilnic ni s-a facut curatenie impecabila in camera (de catre barbati la curatenie????). Ba chiar ne si facea tot felul de forme din prosoape.
camera fff mare si aerisita si spatioasa.
holurile spre camere sunt de fapt terase, deci din nou, aerisite.
desi multa lume in hotel, nu simteai ca e aglomerat pentru ca e totul fff intins. Multe pisicine (una cu apa calda), zone de Adults only, Lazy river, plaja fffff lata, cu nisip si zone de joaca (teren de fotbal, de volley, mese de biliard). Multe beach-bar-uri de unde te serveai usor cu de toate. Sau veneau si ti se oferea la sezlong.
mereu gaseam locuri si la piscina si la plaja.
pe plaja au venit cu “sa va curstam ochelarii” … initial am crezut ca e o gluma... dar nu, serviciu din partea hotelului.
sau cu un prosop cald sau rece...
reprezentanti au hotelului ne-au intrebat ZILNIC daca e totul ok, daca avem vreo problema/ sugestie. Singurul care a “reclamat “ceva a fost fiul meu (8 ani) care a zis ca ar prefera sa nu astepte pana la 12:00 servirea inghetatei si daca se poate oferi mai devreme - a doua zi, era servita la 11:00 ????
tot hotelul are AI. Nu e cu bratari, toata lumea mananca de peste tot, inclus.
bauturile de import si fresh-urile sunt contra cost.
prosoape la plaja sunt oferite pe baza de carduri de prosoape. Se returneaza seara si se dau cardurile inapoi.
extrem de curat peste tot. Sclipea efectiv totul.
spectacolul seara tinea 40’... si era exact ce trebuie nici prea mult nici prea tare. Cat sa ne capteze atentia inainte de a ne retrage la somn.
apa marii, in octombrie, e cam rece. Baie nu am facut insa la plaja am stat pentru ca era fff placut.
excursii am facut doar safari - nu o regretam dar nu am mai face-o :)).
Oamenii sunt fff draguti, hotelul estr excelent, e o destinatie in care as mai merge si probabil tot la hotelul asta. Marea problema - anuntata chiar si in pliantul din camera - o reprezinta potentialul de a avea indigestie, care e o chestie fff comuna si ff des intalnita in Egipt si are legatura cu apa lor semi-potabila. Noi am consumat numai apa imbuteliata, inclusiv la spalatul pe dinti. Am avertizat copiii sa nu inghita apa din piscine. Si am avut probiotice la noi (copiilor le-am dat inainte sa plecam si cat am fost acolo, preventiv). Si am fost ok.
Nu am ce da reprosez serviciilor. Camera frumoasa, mobilierul tip vechi dar inca functional si in stare ff buna. Nu a existat sa avem vreo “problema” cat de mica sau de mare si sa nu ne ajute. Nu a existat.
despre SERVICII
Foarte ospitalieri si draguti, atenti si extreeeem de serviabili
despre CAMERE & COND. CAZARE
Curat, spatios, aerisit. Mobilier vechi dar ingrijit si functional
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancare variata, de toate in afara de porc
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Marea rece in perioada noastra (Sfarsit de octombrie) insa ff curata, albastra, plaja cu nisip
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Multe pisicine, peste strada Aqua Magic, bazarul aproape, spectacol seara
Trimis de andreea_kamelya in 05.11.21 18:21:53
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreea_kamelya); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Multumim pentru recenzie. Foarte frumoasa locatia. Votat cu punctaj maxim.
- Feb.2024 Steigen remediu pentru stres — scris în 13.04.24 de sempreturist din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Locația buna pentru relaxare — scris în 21.04.23 de Rujbecka* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 De evitat — scris în 29.04.22 de ux124381 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2021 La Piramide dar cu relaxare — scris în 19.09.21 de loreleyG din BRANISTEA DB - RECOMANDĂ
- May.2021 Hotel foarte bun cu servicii excelente — scris în 03.07.21 de Archaiks79 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2021 O vacanta relaxanta — scris în 02.03.21 de calator12345 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2021 Excelent!!! Super!!! — scris în 11.02.21 de Vaidaadela din ALBA IULIA - RECOMANDĂ