In acest an am hotarat impreuna cu familia sa mergem in Grecia - Thassos in luna iunie inceputul lunii iulie.
Drumul la dus a fost foarte greu (am stat mult in vama la Makaza).
Am facut rezervare la Stefania Studios pentru 2 familii avand fiecare copii. Fiind pentru prima data in acest loc am avut emotii referitoare la cazare... etc). D-na Eleni ne-a primit cu foarte mare drag si ne-a facut sa ne simtim ca acasa.
Camerele au fost foarte curate, bine utilate, am avut la dispozitie toata curtea ( o curte mare foarte frumos ingrijita, cu gratare si parcare pentru masini) fara sa fim deranjati de proprietari niciodata.
Mai mult atat Eleni cat si sotul sau Ari ne-au oferit cateva momente de relaxare placute in compania lor. Le multumim pentru ospitalitatea lor si vom reveni negresit si la anul tot la Stefania Studios.
P. S intamplator am asistat la conversatia pe care a avut-o d-na Eleni cu @calator 2014 (care a scris aici) si desi poate ca este neplacut ca dupa un drum atat de lung sa constati ca nu ti se ofera ceeace ai dorit, dar trebuie sa invatam sa ne comportam si sa iesim cu demnitate din impas, nu cum mi-a fost dat sa aud. D-na Eleni chiar a fost afectata de acest incurcatura si a plans (a inteles toate injuriile si acuzele aduse). Cat despre zambet- indiferent cat de amar este face parte din "legile turismului".
Trimis de CRISTI_RINU in 26.07.14 12:45:11
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CRISTI_RINU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.70848600 N, 24.75651500 E - neconfirmate încă
@CRISTI_RINU: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@CRISTI_RINU: Vreau sa te intreb daca iti amintesti cumva numele unor pensiuni din vecinatatea "Stefania Studio".
Am rezervat pt septembrie 3 camere si acum mai vor niste prieteni sa mearga cu noi, dar Eleni nu mai are camere libere.
PS: articolul tau m-a facut sa ignor parerea proasta a celui ce a scris articolul "Teapa ".
Sper ca nu am gresit alegand aceasta pensiune!
Multumesc
@adrianaglogo: 100% fara greseala. astept sa-mi spui parerea ta la intoarcere. ps salutai din partea mea pe Eleni si pe Ari
- Sep.2014 Studios Stefania - Mediocru — scris în 11.04.15 de DinuP din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2014 Ok pt controversata vila Stefania — scris în 08.09.14 de adrianaglogo din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Jalnic, Teapa — scris în 19.08.14 de dragosraul din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Teapa — scris în 06.07.14 de calator2014 din BUCURESTI
- Jun.2013 Un concediu reusit si linistit — scris în 07.01.14 de littlefish din DR TR SEVERIN - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Concediu de la Stefania Studios Skala Potamia — scris în 13.07.14 de adrian_Galati din GALATI - RECOMANDĂ