scurt, nu vreau sa va tin prea mult de vorba iar daca vreti sa credeti, bine, daca nu va spun credeti!!!
nu va cazati la bungalow pentru ca e teapa de 5 stele
are max 3 stele.
nu aveti mancare stralucita dar aveti bautura din belsug indoita cu apa.
dupa trei zile sa aveti la voi pastile de stomac neaparat
aqua parcul are 3 topogane pentru copii 10-14 ani si 3 pentru adulti deserveste 2 resorturi deci stati la coada.
la amfiteatru mergeti daca vreti sa pierdeti timpul mai greu
oricum nu veti auzi decat rusa.
wireless aveti peste tot dar nu o sa functioneze.
in schimb au piscine foarte multe, curate si barurile sunt in apropiere.
Trimis de Radu arges in 18.07.12 00:30:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Antalya, Miracle. Side Silence beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Radu arges); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.72512100 N, 31.53219900 E - CONFIRMATE
Te rog ca pe viitor sa eviti folosirea exclusiva a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), aceasta practica este nerecomandata si in general considerata lipsita de politete pe internet. In limbaj internaut, asta inseamna ca strigi la noi!!! Vezi aici
”nu va cazati la bungalow pentru ca e teapa de 5 stele are max 3 stele.
Problema calitatii reduse a cazarii la bungallow este aproape universala la hotelurile carre nu sunt noi; un bungallow este mai greu de intretinut decat un bloc si calitatea conditiilor de cazare se degradeaza destul de rapid. La *foarte multe* dintre hotelurile vizitate am vazut o discrepanta majora intre conditiile oferite de camerele din hotelul principal fata de cele din bungallow-uri.
Desi are avantajule sale, as recomanda (celor cu pretentii ridicate vizavi de camere si in special familiilor cu copii) sa alegeti acest tip de cazare doar la hotelurile mai noi sau acolo unde stiti sigur ca bungallowurile au fost renovate
@tm67bru: Buna, spune-mi te rog frumos camerele CLUB Superior sunt mai multe intr-o cladire? Intreb deoarece suntem 2 familii (2 adulti + 1 copil) care dorim sa mergem, si vrem in aceeasi cladire. Multumesc frumos anticipat.
@inlomavl: Nu e cazul sa pui aceeasi intrebare prin copy/paste la toate reviewurile.
Te rog pe viitor foloseste functia SCRIE O ÎNTREBARE, pe care o gasesti in rubrica hotelului.
Toti cei care au scris reviewuri la hotelul in cauza vor fi instiintati si-ti vor putea raspunde.
- Aug.2024 Cea mai urata vacanta de pana acum!!! — scris în 10.08.24 de Roxana.B din IAşI
- Jul.2023 Foarte mulțumiți ???? — scris în 06.10.23 de ux130894 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Așa și așa — scris în 07.09.22 de loreleyloreta din DAMBOVITA - nu recomandă
- Jun.2019 O vacanta reusita intr-o zona de vis — scris în 24.07.19 de reddogsv din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Starlight Resort, sau locul in care as reveni oricand cu drag — scris în 20.04.18 de RM1 din PRAHOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Foarte frumos — scris în 29.12.16 de cata_1982 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Vacanta placuta — scris în 16.08.15 de Edi.TM din TIMIşOARA - RECOMANDĂ