ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 17.08.2010
PLAJA şi MAREA:
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢ. / RELAXARE:
TIPĂREȘTE
Noi mergem in turcia a treia oara sejurul a fost reusit minusul mare a fost caldura care a fost ucigatoare... super cald.
In rest complexul extraordinar ff mare noi am stat la vile care sunt dragute minusul este prezenta parchetului in loc de mocheta in rest super. Hotelul, restaurantele sunt exceptionale, mancarea super am avut groaznic de multe feluri inclusiv PORC DOMUZ da ati citit bine nici noua nu ne-a venit sa credem...
piscinele ok. Plaja lata si mare are un mare dezavantaj la intrarea in mare exista o portiune cu pietris de 1. 5 -2 m in care te afunzi este f f greu sa pasesti. Marea este adanca cam in 3 m ajunge la 2 m adancime.
in rest super
## end review sc
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (prefy*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor);
deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol
revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire");
AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
- Coordonate GPS: 36.72512100 N, 31.53219900 E - CONFIRMATE
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Starlight Resort [Kizilagach]:
- Aug.2024 Cea mai urata vacanta de pana acum!!! — scris în 10.08.24 de Roxana.B din IAşI
- Jul.2023 Foarte mulțumiți ???? — scris în 06.10.23 de ux130894 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Așa și așa — scris în 07.09.22 de loreleyloreta din DAMBOVITA - nu recomandă
- Jun.2019 O vacanta reusita intr-o zona de vis — scris în 24.07.19 de reddogsv din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Starlight Resort, sau locul in care as reveni oricand cu drag — scris în 20.04.18 de RM1 din PRAHOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Foarte frumos — scris în 29.12.16 de cata_1982 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Vacanta placuta — scris în 16.08.15 de Edi.TM din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie
- Solicită o ofertă personalizată