REZONABIL
Așa și așa
Sub asteptari, nu a mai fost aceeași ospitalitate turcească, nu exista nimic la întrare de bun venit pt un hotel care se vrea de 5 stele
despre SERVICII
Servicii de curățenie superficiale, camerele la sosire erau pregătite, am sosit în jur de ora 15, la recepție spunând ca durează câteva minute dar după aproape o ora ne-am dus să verificăm camerele erau gata da când am ajuns dar nu ne-a spus nimeni,
un punct pt ei ca am avut toate trei camerele unele lângă altele fără sa cerem expres,
camera este mare cu vedere la mare și la piscine, dar și în farfuriile celor de la restaurant,
personalul destul de amabil cam depășit de numărul turiștilor, în resort erau și rusi, ucrainieni, romani destul de mulți, unguri
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera mare cu mocheta pe jos, pat foarte mare kingsize, precum și un pat de o persoana, un lucru nou camera de design se încuia cu cifru, în interior se afla și un seif,
interesant de altfel baia era separata de spațiul wc dar se închideau cu aceeași usa montata în colț
exista un post TV în română, și la recepție era o persoana care vorbea românește, bar care se alimenta zilnic bere cola apa,
aerul condiționat bun dar nu a prea fost necesar, dacă țineam draperiile trase se păstra răcoare chiar dacă eram toată ziua cu fata la soare am avut noroc de temperaturi moderate 32-35 de grade la sfârșitul lui august
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Asezare nefericita a restaurantului la etajul 1 cu produsele de pâine la întrarea în restaurantul principal, cu grătarele după un colț, ascunse, nu au strălucit în felurile de mâncare, fata de alte resorturi din Side, cu prăjituri aceeași rețetă doar culorile schimbate, puțin comestibile, torturi aceeași compoziție dar la fel acoperite cu glazuri colorate, farfurii prost spălate,
personalul debarasa mesele destul de repede, aspect de cantina, doar de ziua Turciei au făcut ceva putin mai deosebit, da nici nu prea se observa, nu a fost vorba de criza dar managementul cam defectos,
mai exista și alte restaurante cu specific dar nu am fost, sunt locuri cu mâncare spre plaja sub piscina cea mare cu aspect de grota, un loc unde se făcea pizza, gozleme, dar cam ascunse, intr-un semiintuneric, la un loc cu magazinele,
pe ansamblu resortul beneficiază de o gradina luxurianta bine îngrijită, loc pentru călărie, loc pentru tobogane, piscina pentru căsuțe, deservite de un trenulet care face curse în jurul resortului și dura cam 15 minute un tur, păuni, găini, mai găseai prin gradina
Cea mai proastă cafea, numai nes la dozator și cafeaua turceasca pe la baruri, băuturile alcoolice turcești slabe niciodată un cocktail la fel, doar dacă erai atent și știai reteta se apropia de realitate
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja este mare, este cu nisip, cu o porțiune de pietriș la întrarea în apa, cu pietricele în apa nederanjante, foarte calda apa marii, limpede cu mici valuri atât cât sa fie distractie, se adâncește câțiva metri de întrare,
exista la plaja o căsuța cu înghețată toată ziua, o căsuța cu pepene rosu, bar pe plaja nu era, ponton
Cam proaste și incomode șezlonguri, din 4 câte erau la o umbrelă dacă aveai norocul sa fie unul bun restul erau ori rupte, ori iar rupte, nu am zis de doua ori rupte, diferea ruptura, fără saltele,
se ocupau de dimineața devreme cu prosoape dar nu mai veneau sa le ocupe, încât dacă veneai pe la 10 nu mai găseai liber, dar probabil ca s-au făcut reclamații și venea cineva și stangea prosoapele care nu aveau ceva pe ele
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Spectacole în fiecare seara de la ora 21,15 reușite, și la piscine se organiza ca peste tot, foc de artificii
Trimis de loreleyloreta in 07.09.22 16:45:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Alanya, Kemer, Bodrum, Side, Cappadokia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (loreleyloreta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.72512100 N, 31.53219900 E - CONFIRMATE
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 109294&hid=6534.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Aug.2024 Cea mai urata vacanta de pana acum!!! — scris în 10.08.24 de Roxana.B din IAşI
- Jul.2023 Foarte mulțumiți ???? — scris în 06.10.23 de ux130894 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2019 O vacanta reusita intr-o zona de vis — scris în 24.07.19 de reddogsv din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Starlight Resort, sau locul in care as reveni oricand cu drag — scris în 20.04.18 de RM1 din PRAHOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Foarte frumos — scris în 29.12.16 de cata_1982 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Vacanta placuta — scris în 16.08.15 de Edi.TM din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Starlight Convention 2014 — scris în 17.09.14 de homejade* din HUNEDOARA - nu recomandă