http://www.stflorian-kaprun. at
Pozele de pe site sunt reale, patronii sunt cehi.
Curat, inclusiv incalzire pardoseala, garaj subteran incalzit, internet free, incapere incalzita pentru echipament de schi... si liniste! Lenjeria si prosoapele (albe) sunt schimbate zilnic fara costuri suplimentare!
Curatenie zilnica in camera.
Caldura in camera o faceti functie de preferintele duneavoastra.
Fumatorii... pot fuma, la bar sau pe balconul de la camera.
Mic dejun... imbelsugat/diversificat/la discretie inclusiv cafea. Am constatat ca sunt alte natii, care chiar mananca, nu se joaca ca noi, romanii!
Pranz, servit sus pe ghetar, iar cina... si la hotel si in satuc la un restaurant cu specific grecesc/italian (nu imi amintesc exact) - patronul/bucatarii restaurantului respectiv sunt turci si gatesc cam tot ce le ceri, la preturi omenesti.
Bucatarul hotelului gateste dupa retete cehesti, dar daca doriti va prepara la cerere bucatele preferate.
Exista varianta "Billa"... pentru o masa mai ieftina.
Statia de bus este in apropiere, 100-150m.
Parte din camere au vedere spre Kitzsteinhorn.
Celor care stau o saptamana (sau mai mult) le recomand sa isi achizitioneze skipass.
Echipamentul de schi, se inchiriaza mai peste tot in statiune, inclusiv sus pe partie. Nu am fost interesat de preturi, deoarece am echipamentul meu.
Pastrarea echipamentului se poate face la hotel in camera speciala destinata, incalzita. Eu am preferat varianta "fiset la Alpincenter" pentru a nu mai trambala cu mine echipamentul. Se inchiriaza cu aproximativ 2 euro pe zi un fiset pentru echipament (intra schiuri, clapari, chiar si 1-2 rucsaci mai mici). Binenteles spatiul e incalzit, astfel dimineata echipamentul e uscat!
Pretul afisat este obinut prin negociere directa cu patroana hotelului (2 saptamani/2persoane). In pret e inclus micul dejun si parcarea subterana. Prin agentie, pretul cu siguranta este cu mult mai mare.
Din pacate, multe site-uri din Austria prezinta ceva extraordinar, dar realitatea e crunta! Merg anual in Austria, la schi, si ma intalnesc cu multi conationali care sunt dezamagiti de conditiile de cazare.
Multe pensiuni sunt la departare de partie, si au anexe gospodaresti urat mirositoare. (vaci in special)
De 3 ani, la schi merg doar in zona respectiva, si ma cazez la acel hotel. Am incercat/cautat si alte variante mai ieftine, gen pensiuni dar am renuntat.
Probabil, multi vor spune, ca daca tot merg la schi, ce nevoie mai am de lux pentru cazare? Totusi e concediu, si-mi doresc cat mai putin deranj si disconfort.
Trimis de stefancj in 18.06.12 17:40:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA. A mai fost în/la: Mittersill/Pensiune
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stefancj); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.