Ca in fiecare an, in luna iunie pista din Brno gazduieste etapa World Touring Car Championship. Anul acesta am avut norocul sa participa la acesta etapa in calitate de invitat marcii Chevrolet, care participa cu 3 masini.
Prima zi, ziua calificarilor a fost ziua in care fiecare a incercat sa isi gaseasca locul perfect pentru a putea surprinde fiecare moment din cursa, dar si ziua in care ne-am acomodat cu sunetul produs de motoarele masinilor.
Tot in prima zi am putut admira de aproape masinile participante in aceasta etapa, fiecare echipa avand expusa cate o masina de rezerva pentru a putea fi fotografiata.
A doua zi a fost ziua celor doua curse. Spectaculoase dupa cum se va putea vedea in poze, cu cateva iesiri in decor, depasiri la limita. Cu ajutorul biletelor VIP am avut acces in zona boxelor, unde am putut admira atat mecanicii care faceau ultimele reglaje ale motorului dar si fetele care defilau si tineau umbrela soferilor.
Inafara de cele doua curse, au mai avut loc si etape din Formula Master si Formula Porsche. Cele mai importante momente ale cursei le-am vazut pe ecranul imens care era amplasat foarte aproape de locul in care aveam rezervarea.
Cateva recomnadari in cazul in care vreti sa mergeti la o astfel de cursa:
1. cumparati bilete cat mai aproape de linia de strat/finish - toate lucrurile importante se petrec acolo
2. luati cu voi un aparat foto care sa poate fotografia imiagini in mare viteza - veti vedea pozele facute de mine sunt cam miscate
3. incercati sa obtineti un card de acces in zona paddock-urilor - acolo gasiti toate fetele frumoase
4. daca exista posibilitatea, mergeti la circuit cu autobuzele speciale care asigura transportul pana acolo - evitati astfel aglomeratia si taxa de parcare, dar puteti bea si o bere.
5. nu uitati acasa trompetele.
Trimis de alexandruduma in 24.10.09 16:25:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CEHIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexandruduma); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2008 Cursa MOTO GP 2008 — scris în 31.05.09 de magdarov din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2007 Excursie - Brno - Moto-GP — scris în 09.02.09 de cristi_an3000 din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jan.2007 Moto GP — scris în 08.06.12 de vargha din TG. MUREș - nu recomandă