Daca vrei sa te simti bine in concediu... mergi la turci.
Ne-au intampinat de la aeroport cu zambetul pe buze si cu masina la scara. Cand am ajuns la hotel, am ramas cu gura cascata parca eram in Dubai, totul numai marmura, coloane aurite, camera foarte bine dotata incepand de la bar (care era umplut zilnic) pana la prosoape. La receptie am primit o harta cu intreg complexul (sa nu ne ratacim)
Mancarea... hmm... aici am ceva de reprosat... Prea multa fratilor... unde te plimbai restaurante, la fiecare masa este o frapiera si chelnerul alaturi sa-ti toarne in pahar.
Piscina era de fapt o combinatie de mai multe piscine intinse pe o suprafata destul de mare.
Plaja se poate face si pe pontonul de pe mare sau pe plaja cu nisip unde sunt foisoare acoperite.
TOT PERSONALUL era la picioarele tale, nu aveai voie sa pui mana pe paharul sau farfuria goala.
In fiecare seara era spectacol in amfiteatru.
Va recomand sa luati si croaziere sunt foarte multe locuri frumoase de vazut iar marea este plina de vase de croaziera
Totul este numai vegetatie, iar curatenia... NOTA 20.
Pentru copii, este o zona cu topogane langa piscina, iar o echipa de animatori are grija ca cei mici sa nu se plictiseasca.
VA RECOMAND ACEST HOTEL DACA VRETI INTRADEVAR SA VA SIMTITI CA O REGINA
Trimis de SILVIA P in 07.07.09 22:03:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SILVIA P); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2024 Un concediu la Superlativ — scris în 08.06.24 de MIȘU miha din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Un hotel de evitat — scris în 06.09.22 de Bianca1801 din DEVA
- Jun.2021 Ne-am bucurat de o vacanta relaxanta — scris în 17.04.22 de costache11 din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel [la] care doar receptia arata de 5 stele — scris în 19.08.19 de georgggeee din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Un hotel de la care așteptam mai mult — scris în 23.08.19 de marian_buc din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2019 Spice Belek — scris în 08.07.19 de MarianaBl din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2018 Spice hotel — raport calitate/preț OK — scris în 01.10.18 de CRIS62 din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ