Am ales acest resort, deoarece era varianta cea mai convenabila calitate - pret, pe care am putut sa o achizitionam cu 2 saptamani inainte de plecare. Plus ca noi ne-am dorit sa stam doar 5 nopti si majoritatea hotelurilor aveau oferta pentru 7 nopti.
Pe noi ne-a incantat si faptul ca aveau foarte multa verdeata si ne-am bucurat din plin de lucrul acesta.
despre SERVICII
Personalul a fost amabil. Fata de alte resorturi din Turcia, majoritatea angajatilor stiau engleza si lucrul acesta ne-a ajutat foarte mult.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Curatenia se facea zi de zi. Doamnele de la curatenie erau foarte amabile si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, cand le-am cerut sa ne suplimenteze anumite produse, iar minibarul intotdeauna il gaseam plin cu produsele necesare.
Camera era foarte mare si paturile erau lipite pentru a forma un pat mare de aproape 3m latime.
Noi am achizitionat camera cu balcon si cu vedere la mare si privelistea a fost de nota 10.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Fiind in perioada de covid, restrictiile si-au pus amprenta si la restaurante, dar asta poate fi vazut ca un bonus. Pentru bauturi nu mai era nevoie sa te deplasezi sa iti iei singur, erau ospatari acolo care te serveau imediat.
Mancarea nu a fost chiar diversificata, dar nu ne putem plange ca nu aveam ce sa mancam. Si orice si oricat doream sa mancam, angajatii ne puneau in farfurii.
Iar cand se termina programul de masa, am observat cum majoritatea resturilor din mancare era pusa in tavile mai mari, amestecata si se arunca (mancarea gatita)
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Intrarea in apa a fost cu pietricele. Pe noi nu ne-a incantat lucrul acesta, dar nici nu ne-am interesat inainte cum va fi. Au un ponton unde te poti plimba sau face plaja daca vrei.
Zona de sezlonguri era frumos amenajata, foarte des treceau angajatii pentru a aduna paharele goale sau alte resturi.
Beach bar ul avea produse gustoase, iar pentru noi au fost si satioase, iar gama de bauturi era destul de diversificata.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Piscinele foarte curate si adancimea maxima a fost de 1.5m. aveai loc suficient sa inoti, fara sa fii deranjat de alti clienti ai resortului. Seara este o zona cu muzica si bar, dar muzica se oprea la ora 22, dar fiind in pandemie, era de asteptat sa fie unele schimbari.
In toata statiunea, totul se inchidea la ora 22.
Nu am observat animatori sau vreun spectacol, dar motivul ar fi putut fi si faptul ca noi am fost la inceput de sezon.
Trimis de costache11 in 17.04.22 22:24:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (costache11); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Odată cu primul review trimis — unul bun! — @costache11: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- May.2024 Un concediu la Superlativ — scris în 08.06.24 de MIȘU miha din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Un hotel de evitat — scris în 06.09.22 de Bianca1801 din DEVA
- Aug.2019 Hotel [la] care doar receptia arata de 5 stele — scris în 19.08.19 de georgggeee din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Un hotel de la care așteptam mai mult — scris în 23.08.19 de marian_buc din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2019 Spice Belek — scris în 08.07.19 de MarianaBl din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2018 Spice hotel — raport calitate/preț OK — scris în 01.10.18 de CRIS62 din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Un resort bun, cu de toate! — scris în 19.09.18 de Vasilachi din BOTOSANI - RECOMANDĂ