Prin prisma raportului de pret/calitate conditiile au fost acceptabile! Cu multe plusuri si cateva minusuri!
Locatia Gerakinei mi se pare excelenta, intre cele 2 brate, perfect pentru a le vizita pe amandoua, asa ca anul acesta vom merge tot in Gerakina!
Camera curata si simpla, cu balcon dotat cu o priveliste desavarsita!
Personalul amabil. Curtea plina de verdeata si maslini, piscina foarte bine intretinuta si destul de mare, restaurantul primitor, mancarea foarte diversificata si gustoasa, eu una nu am putut manca din toate!
Ce nu mi-a placut:
- baia mica si veche necesita clar reconditionare
-nisipil de pe plaja era plin de aschii de la pomi, pietre, se intepau copiii la picioruse, asa ca noi nu prea am ales plaja de langa hotel
Pe total as recomanda locatia celor ce nu sunt carcotasi si nici foarte pretentiosi!
In orice caz peisajul si locatia compenseaza simplitatea hotelului!
Revin cu poze!
Trimis de cristinamid in 13.04.11 12:17:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Insula Thassos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristinamid); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
sunt multe alte locuri cu mult mai frumoase acolo, eu una nu m-as mai duce nici la Gerakina, nici aproape (Sonia), unde nu am ajuns, dar nici nu regret ca nu am ajuns, caci plaja si marea lasa mult de dorit din cauza mizeriei si a aricilor prezenti in mare. Atentie la cei care au copii.
Faza cu aricii, poate depinde strict de perioada, eu nu am vazut nici unul si am facut plaja in vreo 5 locuri total diferite!
In schimb erau la sf lu Iunie pe Insula Thassos acum 2 ani!
O sa alegem Gerakina strict datorita locatiei dintre cele 2 brate, suntem un grup deloc static, asa ca vom explora din nou Sithonia si Kasandra, nu stiu cat vom face plaja in Gerakina unde intradevar nu e cea mai buna plaja!
In categoria plaje ce se pot clasa in categoria cele mai frumoase de-a dreptul feerice se gasesc in Vourvourou si Kalamitsi amandoua pe Sithonia! promit sa pun in scurt timp poze pentru toate aceste locatii!
acele plaje de care ai amintit sunt intr-adevar frumoase, observ ca si tu ai mai facut plimbari pe Sithonia , pentru cine inca nu a fost, merita !
- Aug.2016 Kalimera e sotia lui Kalimero — scris în 07.09.16 de stoidan din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2016 Un hotel ieftin cu AI, pentru Grecia — scris în 16.09.17 de cotocea din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un sejur minunat! — scris în 07.09.16 de hiss din CHIAJNA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Eu am platit.... — scris în 25.08.15 de excomunicatul din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2015 Un hotel perfect pentru familii cu copii — scris în 10.08.15 de anila82 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Sonia Village — scris în 20.09.16 de grl12 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O experienta reusita — scris în 02.08.15 de IULIANNN din BUCURESTI - RECOMANDĂ