BUN
Vacanta reusita!!!
Am ales acest hotel la recomandarea doamnei de la agentie, fiind mai multe familii am decis sa mergem cu autocarul, drumul a fost lung...
despre SERVICII
Personal foarte amabil, ospitalier, aveai tot timpul cate ceva de facut, yoga, aquagym, kids club...
despre CAMERE & COND. CAZARE
Curatenie se facea zilnic in camera, lenjeria se schimba la 2-3 zile, nu aspirau dar per total ok, prosoape schimbate in fiecare zi.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancare destul de diversificata, la alte hoteluri am vazut ca erau mai multe specialitati dar oricum cat puteai sa mananci?! Aveai tot timpul ceva sa mananci oricat de fitos ai fi! Ai ce sa alegi si pt copii foarte bun
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Hotelul nu este chiar pe plaja, trebuie sa cobori niste trepte sa ajungi la mare dar e aproape, intrarea lina, nisip fin, frumos
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Super echipa de animatie, spectacole seara super fain!
Trimis de Simo000 in 05.07.21 16:13:57
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Simo000); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Simo000: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 103676&hid=1040.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
@Simo000: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
Bună. Am înțeles că pt. a ajunge la plajă, ar mai fi si o alta cale decat trepti, adică o potecuța. E adevarat. Am un bebe si trebuie sa iau si caruciorul. Multumesc.
@alina80: da, este si o alee pe care se poate ajunge la mare, se poate ajunge cu caruciorul linistita mergeti
- Jul.2023 Nu incercati Bulgaria — scris în 30.07.23 de Onutza22 din TULCEA - nu recomandă
- Sep.2020 Bine dar nu-mi doresc sa revin — scris în 09.09.20 de ux117507 din - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O vacanta relaxanta! — scris în 15.05.21 de Iacome din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Cazare și mâncare de foarte prostă calitate la un hotel de 5* la Sol Nessebăr Palace — scris în 03.09.20 de burznico din SEBEş [AB] - nu recomandă
- Jul.2020 Dezamagitor — scris în 24.07.20 de Passat2005 din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2020 Concediu ratat — scris în 19.07.20 de Campeanu76 din VIDELE [TR] - nu recomandă
- Sep.2019 Dezamagire, de 5 stele... — scris în 09.09.19 de Liliana2412 din BUCUREşTI - nu recomandă