Un grup de 3 hoteluri (doua de 4 si unul de 5 stele) construite si administrate de o firma spaniola. Acestea cred ca se deosebesc putin de stilul de administrare german, in sensul ca e putin mai bine.
Totul este la superlativ: hotel, dotari, servicii, etc... Personalul cred ca a fost selectat si in functie de aspectul fizic - toti sunt frumosi.
La numai 2, 5 km se afla insula Nessebar, un loc de poveste cu stradute si case vechi, bine conservate, ce amintesc mai degraba de un sat grecesc. Toate acestea se afla in patrimoniul UNESCO.
SOL NESSEBAR merita.
Trimis de sisisi in 23.05.10 21:40:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sisisi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Un review care m-a dat gata!!! "Toti sunt frumosi".
In primul rand m-a intrigat titlul. E super original! Ce sa mai, spune multe!
Imi aduce aminte de primele mele impresii
Sol Nessebar Mare nu e un grup de 3 hoteluri, ci e un hotel dintr-un lant spaniol, respectiv Sol Melia.
Dar sunt de acord cu notele oferite. Chiar merita!
Putin cam laconic...puteai sa ne dai si noua niste amanunte despre camere, parcare, mancare, plaja, servicii...zau ca nu ma "incalzeste" bucatarul sexos daca nu am si o mica idee despre ce stie sa faca... (in bucatarie, evident!!!!!!!)
@sisisi asteptam mai multe informatii despre hotel corelate cu notele oferite de tine. Cu siguranta toata lumea este interesata de amanunte, generalitatile se pot gasi pe orice site de profil si reclama. In masura timpului liber te asteptam cu completari.
Am mai citi in dimineata asta despre sejururi petrecute la bulgari dar aproape toate semana cu niste "Ilustrate de la mare".
Acest lucru observ ca este independent de virsta celui pe care l-a scris si hotelul pe care l-a vizitat dar ce au in comun este faptul ca au fost in Bulgaria.
Oare sa fie bucuria unui sejur petrecut frumos peste asteptarile fiecaruia sau bulgarii ne lucreaza "Energetic"
Aici am aflat ca intradevar ca este o insula in patrimoniul UNESCO, un lucru de apreciat, dar detalii despre mare, hotel, personal etc, foarte telegrafic... ???
Acapulco esti pe aproape. Si cand va fi unsa si magdalena webmaster alaturi de web18, Amfostacolo. ro isi va schimba denumirea in "Amfostinbulgaria. ro" sau mai bine... "Duceti-vainbulgaria.ro".
Ilustrate de la mare e putin spus, sunt reclame la greu si indicatii de ghid turistic clare, vezi ca exemplu Apollonia vs. Mesambria (banuiesc ca web 18 n-o sa puna linku').
O vacanta in Bulgaria este un fel de surogat de vacanta. Asa cum avem noi romanii in general, surogate in loc de autentice in toate, incepand de la salarii, invatamant, sistem sanitar si pana la clasa politica. De ce n-am trage la nechezol si ca turisti! ? Au insirat bulgarii niste decoruri ad-hoc si amaratii de romani se simt si ei odata turisti straini)) 1-0 pentru Bulgaria
@aurora_popescu, esti un membru senior al acestui site motiv pentru care nu inteleg inversunarea ta impotriva unui alt user. Intr-un alt ecou te-am rugat sa te limitezi doar la a combate ideile din review, sunt dezamagit sa constat ca nu m-ai ascultat, mai mult continui atacul la persoana. Sunt nevoit ca de aceasta data sa-ti acord doua zile de pauza, incearca sa le folosesti cat mai util cu putinta iar la revenire sa nu ne mai intalnim cu astfel de situatii care nu fac cinste utilizatorilor.
- Jul.2022 Sol, Nesebar y Mare — scris în 03.11.22 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Paște la Nessebar — scris în 02.05.19 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Mult mai bine ca la noi... — scris în 08.11.18 de bujo din BRAşOV - RECOMANDĂ
- May.2018 Recomand in mod special celor care au copiii — scris în 25.05.18 de Cornelia81 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2017 2006 / 2008 si dupa 9 ani 2017 — scris în 04.06.17 de raduluigi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Nu recomand — scris în 25.07.16 de Alina Gina din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2016 Hotel Sol Nessebar Bay Mare — scris în 01.06.16 de emasara din PLOIEşTI - RECOMANDĂ