Am fost la acest hotel la recomandarea unei agentii, all inclusiv 5 zile.
Cand am ajuns acolo intradevar hotelul e luxos, iri ia ochii. Ne-au pus sa completam niste formulare cu impresii. Dupa o zi, ce sa zic am fost incantati, am bifat doar foarte bine.
Dupa care am remarcat ca patul este compus din doua saltele suprapuse, frigiderul gol, nici macar apa.
La masa nu reuseai sa te asezi bine ca venea si iti lua farfuria. Parca iti stateau. in ceafa sa mananci mai repede. de multe ori imi luau farfuria neatinsa pana ma ridicam sa imi mai aduc o felie de paine. Mancarea nu era proaspata si aceeasi 5 zile la rand.
Cand neam cazat am urcat de 5 ori ca nu mergea cartela, dupa un drum de 12 ore. a saptea oara au trimis pe cineva sa rezolve.
Si la plecare foarte frumos ne-au cerut taxa de parcare 50 de leva-25 euro. Nu am avut decat lei. Nu schimbau si nu acceptau lei decat euro sau leva Groaznic.
Aveam o parere foarte buna despre ei, dar e de nerepetat.
Trimis de myrey_23 in 30.09.14 18:44:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (myrey_23); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bine ai venit pe AmFostAcolo.ro!
Încărcând inițial impresiile la o rubrică de călătorie, rubrica de CAZARE a fost nedisponibilă pentru notare.
Te-aș ruga să indici o notă și pentru acest capitol - cazare - folosind linkul EDIT IMPRESII (afișat cu roșu mai sus, disponibil până la publicare).
După publicare, poți scrie eventual notele de la CAZARE sub formă de ECOU, le vom adăuga noi în caseta tehnică.
@myrey_23 -
”Si la plecare foarte frumos ne-au cerut taxa de parcare 50 de leva-25 euro.
Agenția de la care ai cumpărat sejurul ar fi trebuit să te informeze asupra faptului că la acest hotel parcarea este păzită și se plătește o taxă de 5 euro pe zi.
” Nu am avut decat lei. Nu schimbau si nu acceptau lei decat euro sau leva Groaznic.
Nu m-am gândit niciodată să plec într-o țară străină, indiferent care ar fi aceasta, cu lei în buzunar. Chiar dacă la casa de schimb a hotelului, nicidecum la recepție, ți-ar fi fost acceptat schimbul leilor în leva, cursul de schimb ar fi fost extrem de dezavantajos și ți s-ar fi părut și mai groaznic.
Și la acest hotel este însă posibilă plata cu card bancar, în lei, de exemplu, nemaifiind necesar vreun schimb valutar, simplu și fără bătaie de cap.
- Jul.2022 Sol, Nesebar y Mare — scris în 03.11.22 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Paște la Nessebar — scris în 02.05.19 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Mult mai bine ca la noi... — scris în 08.11.18 de bujo din BRAşOV - RECOMANDĂ
- May.2018 Recomand in mod special celor care au copiii — scris în 25.05.18 de Cornelia81 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2017 2006 / 2008 si dupa 9 ani 2017 — scris în 04.06.17 de raduluigi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Nu recomand — scris în 25.07.16 de Alina Gina din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2016 Hotel Sol Nessebar Bay Mare — scris în 01.06.16 de emasara din PLOIEşTI - RECOMANDĂ