Camere mari, curate, vedere exceptionala la mare, dar mancarea sub orice critica, fara nici un gust, pentru gratar se statea la coada, si in marea majoritate a timpului erau niste frigarui care nu prea le puteai manca, a fost si iepure, dar gatit sub orice critica, nu-l puteai manca. Fructe, mai veneau din cand in cand cam cate 3-4 kg la 200 de persoane, si cum veneau asa si plecau, era cate un rus/neamt si pleca cu toate o data altele nu mai erau aduse. Prajituri doar gen chec, chec de toate felurile si putine creme din prafuri.
La hotel am facut rezervarile prin Booking si am fost impreuna cu un alt cuplu care si ei au facut tot prin Booking ambele cupluri acelasi hotel, acelasi tip de camera, acelas pret in EURO 380, la receptie nu se poate plati in Euro decat in Leva, dar cand s-a facut conversia a fost de plata o diferenta de 20 de leva intre o camera si cealalta, i-am intrebat de ce asa? ca doar e acelasi pret in EURO si au dat din umeri dar am platit una din camere cu 20 de leva mai mult decat cealalta.
Recomand hotelul nu recomand mancarea de la hotel.
Trimis de adi422d in 16.07.13 14:41:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adi422d); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2022 Sol, Nesebar y Mare — scris în 03.11.22 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Paște la Nessebar — scris în 02.05.19 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Mult mai bine ca la noi... — scris în 08.11.18 de bujo din BRAşOV - RECOMANDĂ
- May.2018 Recomand in mod special celor care au copiii — scris în 25.05.18 de Cornelia81 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2017 2006 / 2008 si dupa 9 ani 2017 — scris în 04.06.17 de raduluigi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Nu recomand — scris în 25.07.16 de Alina Gina din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2016 Hotel Sol Nessebar Bay Mare — scris în 01.06.16 de emasara din PLOIEşTI - RECOMANDĂ