Uitandu-te la hotel, din parcare, crezi ca ai facut alegerea perfecta pt o vacanta cu un buget mediu... pana intri...
nici nu stiu cu ce sa incep... cu faptul ca ne-au cerut 10 leva/zi pe parcare dar nici macar la hotelul unde eram cazati?
sau ca nu am avut caldura in camere si desi au promis ca trimit pe cineva sa se uite au trimis pe cineva cu o aeroterma in brate?
sau cu faptul ca nu am avut internet 3 zile desi in ziua de azi ai internet gratis la orice colt de strada?
sau mai bine as incepe cu mancarea care a fost de cea mai proasta calitate... si nu exagerez... ma refer aici la faptul ca totul parea extrem de ieftin... carnea (daca aveai noroc sa gasesti carne) in cele mai proaste combinatii cu soia... pana si pestele era combinat cu soia... si aveau o obsesie pt condimentul curry... in orice puneau curry... foarte naspa mancarea:(slava domnului ca n-am stat mai multe zile... n-am mai fi rezistat...
investitie minima in mancare si bautura... desi la 4 * n-ar trebui sa-si permita chestiile astea...
ca si chestii pozitive as aminti camere dragute si curate, piscina exterioara ok si amabilitatea personalului.
eu una nu m-as mai intoarce acolo
in concluzie nu recomand si nu m-as mai intoarce niciodata acolo...
Trimis de andreutzza1985 in 03.05.12 21:45:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreutzza1985); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
52 euro pentru 2 nopti all inclusive? In acest caz, nu trebuie sa astepti prea multe, chiar daca hotelul este de 4 *
@eklor: si eventual sa tii si cont ca nu e sezon nu? nu compara preturile cu cele din vara...
Ati reusit sa folositi piscina in aprilie? Dar piscina interioara? Apa este incalzita?
In extrasezon si la banii astia trebuia sa-si dea de gandit.
- Jul.2022 Sol, Nesebar y Mare — scris în 03.11.22 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Paște la Nessebar — scris în 02.05.19 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Mult mai bine ca la noi... — scris în 08.11.18 de bujo din BRAşOV - RECOMANDĂ
- May.2018 Recomand in mod special celor care au copiii — scris în 25.05.18 de Cornelia81 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2017 2006 / 2008 si dupa 9 ani 2017 — scris în 04.06.17 de raduluigi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Nu recomand — scris în 25.07.16 de Alina Gina din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2016 Hotel Sol Nessebar Bay Mare — scris în 01.06.16 de emasara din PLOIEşTI - RECOMANDĂ