Hotelul Sol Nessebar Mare a fost gazda noastra in 2009, pentru o vacanta deosebita.
Pe scurt: locatia desi in afara orasului Nessebar, mai precis in localitatea Ravda, este una incantatoare. Complexul in sine cu cele 2 hoteluri de 4 stele: Sol Nessebar Mare si Bay in oglinda si Sol Nessebar Palace in Mijloc confera un loc deosebit de petrecere a vacantei. Curatenie, vegetatie, drumul pe care cobori pe niste mici serpentine catre mare, posibilitatea de a sta la plaja, atat la umbra padurii cat si la soare, barul de la plaja, ofera condiitile pentru o vacanta ideala.
Mancarea buna si diversificata, bauturile bune, piscinele mari, in special cea de la Palace, atat cea exterioara cat si cea interioara, animatie seara OK.
Exista si o parte de plaja, unde este o zona cu plata, fara all inclusive, unde se coboara pe niste scari, dar intotdeauna exista varianta cu plaja all inclusive (cu barul aferent).
Camera de hotel imensa, am avut o vedere frumoasa catre piscina si lateral catre mare. Cei aproximativ 3-4 km pana in Nessebar se pot parcurge cu autobuzul sau cu taxi-ul. Orasul vechi Nessebar f placut, un loc in care mi-ar placea sa revin. De asemenea, recomand Aqua Parcurile din Nessebar si Sunny Beach. Recomand cu placere acest hotel!
Trimis de zamolxe in 23.07.10 15:13:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zamolxe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am uitat sa mentionez, barurile si personalul f amabil si prietenos. Coctailul zilei de incercat si vinul alb seara pe terasa de la barul de la receptie! Un hotel chiar deosebit!
- Jul.2022 Sol, Nesebar y Mare — scris în 03.11.22 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Paște la Nessebar — scris în 02.05.19 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Mult mai bine ca la noi... — scris în 08.11.18 de bujo din BRAşOV - RECOMANDĂ
- May.2018 Recomand in mod special celor care au copiii — scris în 25.05.18 de Cornelia81 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2017 2006 / 2008 si dupa 9 ani 2017 — scris în 04.06.17 de raduluigi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Nu recomand — scris în 25.07.16 de Alina Gina din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2016 Hotel Sol Nessebar Bay Mare — scris în 01.06.16 de emasara din PLOIEşTI - RECOMANDĂ