Cu toate ca am citit ce au scris cei care au fost la acest hotel, m-am incapatanat sa merg acolo, nu de alta dar sa mai fie si altii care i-au teapa! Fratilor, acest hotel este o mare teapa! Mai bine mergeam pe litoralul romanesc decat sa le las bulgarilor banii mei.
Mancare putina si proasta, piscina cat un lighean (in poze arata bine) iar sezlonguri ioc ca si nemtii (hotelul e plin de ei) s-au invatat sa-si lase prosoapele pe ele si sa plece sa mai traga un pui de somn ca la anii lor (numai pusti de 70-80 ani) au nevoie.
Barul de aici contra cost cu toate ca bautura este aceeasi (la fel de proasta) ca cea de la barul de la parter unde este free.
Camerele curatele dar cel putin la mine in camera, nu a functionat aerul conditionat (din acela de 100 de ani), ventilatorul din baie, telecomanda si dusul care stropea in toate directiile numai in fata nu.
Plaja la 15-20 min de mers. 7 leva umbreluta (din paie) si 7 leva sezlongul. Mai incolo un pic, o umbrela normala 10 leva, la fel si sezlongul.
Parcarea la hotel 10 leva/zi.
In vechiul Nessebar, am mancat la o terasa intr-o seara putin, nu cinestie ce dar scump!
Deci, nu recomand acest hotel!!!
Trimis de Manuelita in 18.06.12 11:36:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Hotel Festa Panorama
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Manuelita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.65973720 N, 27.72219740 E - CONFIRMATE
@Manuelita: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Aug.2021 SOL Marina Palace Hotel ****. Deci, da! — scris în 09.08.21 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Venit, plăcut la nebunie, plănuit reîntoarcere! — scris în 16.07.19 de BlackHand din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Locatie placuta si atat — scris în 30.08.11 de iulian.vornicu* din BUZAU - nu recomandă
- Aug.2011 Locatie f buna, mancare execrabila — scris în 23.08.11 de mihai_tifrea din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Marina Palace din Nessebar e bine pozitionat si atat — scris în 20.08.11 de Ien din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2011 Un hotel de 4 r. h. t si nu de 4 stele — scris în 19.07.11 de onutza_aaa din BACAU
- Jul.2011 Nessebar supeer! Marina Palace - oribil! — scris în 15.07.11 de costi_jar din PLOIESTI - nu recomandă