Nessebar supeer! Marina Palace - oribil!
Orasul (vechi) Nessebar este foarte ok si plin de viata (dar nu obositor); plaja este cat-de-cat ok, la 5 min de mers pe jos de la Marina Palace, 21-30 leva =2 sezl+1umbrela;
In ceea ce priveste Hotelul Marina Palace:
-10 lev/zi paracarea subterana; camera... sa zicem ok, dar curatenia lasa de dorit (un praf de 2000 de degete pe mobilier si TV); personalul: cred ca prezenta noastra acolo ii cam deranja ptr ca erau tot timpul morocanosi si parca nu stiau sa zambeasca;
- LA MASA: micul dejun... ok aveai ce manca si copii la fel; in ceea ce priveste pranzul si cina... oribileeeee - niste mancaruri gretzoase, fripturile (desi rare) erau pregatite cu 2 zile inainte ptr ca aveau gust de vechi; ce se scoteau cu dulciurile ptr ca nu erau preparate de ei (au catering care le aduc); In plus (ca si cum nu ar fi suficient) au ca si sef de restaurant (supraveghetor mai de graba) un munte de femeie (noi i-am spus SIFONIERUL) care efectiv sta si iti innumara fiecare lingura de mancare care o pui in farfurie si apoi fiecare inghititura pe care o iei. Mai era si de o nesimtire crasa, daca ii reprosai ceva iti intorcea spatele fara niciun alt cuvant si pleca in bucatarie de unde se auzeau apoi rasete zgomotoase... oribil.
Cu alte cuvinte fratilor nu mergeti la Marina Palace din Nessebar... daca nu aveti incotro macar nu faceti prostia sa luati all inclusive (nici light nici silver), mergeti cu BB.
DON'T GO TO MARINA PALACE, GO TO NESSEBAR!!!
Trimis de costi_jar in 15.07.11 20:20:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: DUNI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (costi_jar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.65973720 N, 27.72219740 E - CONFIRMATE
- Aug.2021 SOL Marina Palace Hotel ****. Deci, da! — scris în 09.08.21 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Venit, plăcut la nebunie, plănuit reîntoarcere! — scris în 16.07.19 de BlackHand din BACăU - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Hotel de cel mult 3 stele — scris în 18.06.12 de Manuelita din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Locatie placuta si atat — scris în 30.08.11 de iulian.vornicu* din BUZAU - nu recomandă
- Aug.2011 Locatie f buna, mancare execrabila — scris în 23.08.11 de mihai_tifrea din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Marina Palace din Nessebar e bine pozitionat si atat — scris în 20.08.11 de Ien din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2011 Un hotel de 4 r. h. t si nu de 4 stele — scris în 19.07.11 de onutza_aaa din BACAU