Am fost doua familii cu copii, vreau sa va spun ca hotelul este foarte curat, in fiecare zi ne schimbau prosoapele si lenjeria, am stat la etajul 10 si in cateva secunde aveam apa calda deci nu a existat nici un impediment, mancarea era diversificata si foarte buna, personalul foarte rapid sa nu stai cu vesela pe masa, plaja curata, apa la fel.
Deci care merge la acest hotel o sa fie multumit. bravo bulgarilor ca stiu sa ofere servicii de calitate si la preturi foarte bune.
Trimis de delioara in 25.07.10 21:12:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: TOT IN SUNNY BEACH
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (delioara); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.68429900 N, 27.70758200 E - neconfirmate încă
webmaster, ce parere ai despre aceste review-uri? (am mai citit unul la Trakia Plaza)
Mie mi se par a fi scrise asa... , parca sa-ti iei de o grija.
Daca tot vrei sa te faci util "comunitatii" in care ai intrat si vrei sa scrii un review, mai ales pentru o locatie noua (deci, chiar ai ce scrie), nu te zgarci la vorbe.
Eu si cred ca multi alti membrii AFA, mi-am ales destinatia de vacanta urmarind ofertele agentiilor si impresiile postate aici.
Te cred ca a fost fara stres, dar spune-ne de ce.
Buna, scuze ca nu am raspuns pana acum...
fara stres deoarece cand mergi undeva si se intampla sa ai pe acelasi palier alte nationalitati si la unu, doua noaptea ies pe hol si striga, tipa, urla si nimeni nu face nimic (mi s-a intamplat tot in Bulgaria acum trei ani) pai a fost un stres tot concediul acela,
cum am spus anul acesta la hotel Meridian a fost totul ireprosabil, nu sunt minciuni, eu am ales acest hotel fara sa gasesc nimic despre el si totusi am avut noroc
Buna,
Felicitari pt. review!... Scurt sau lung, nu conteaza prea mult. Macar te-ai obosit sa ne dai cateva detalii. Din cati romanasi au fost acolo, vad ca nu s-au obosit prea multi sa scrie cate ceva. Am luat si eu pt. iulie 2011 la acest hotel. Nu sunt multe care dau discount considerabil pentru doi copii. Sper sa fie OK.
Toate cele bune!
Buna.
Delioara, te rog mult sa ne zici cum este drumul... cei 200m, de la hotel la plaja. Eu am doi copii mici si conteaza enorm acest aspect. Si poate ne povestesti despre locuri de joaca pt copii, animatie, de mancare ai zis ca era buna, dar se gaseau si fructe intre orarele bine stabilite? Eu am avut o experienta destul de dezamagitoare anul trecut in Nisipuri... de aceea intreb. Merci frumos.
salut
Cei 200m pana la plaja se vor transforma usor in 2 km.
Nu am masurat exaxt dar intre hotel si plaja se afla un supermarket, un restaurant, o strada interioara a statiunii, un alt hotel, un fel de bazar, o alta strada interioara si apoi terasele si magazinele de pe plaja.
Nu stiu ce a vazut Delioara dar eu am fost profund nemultumit.
promit sa imi fac timp pt un review detaliat, in curand.
Buna! Am rezervat si noi pt iulie la acest hotel. Cei care ati fost vara trecuta, e adevarat ca se plateau sezlongurile de la piscina?
Multumesc.
- Jun.2015 Nu rezervati aici! — scris în 18.06.15 de IoanaIT din BRAşOV - nu recomandă
- Sep.2013 Nu recomand — scris în 19.07.14 de mariam1 din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Raport bun intre pret si calitate serviciilor — scris în 31.08.13 de lali2011* din DEVA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Categoric nu are 4 stele — scris în 29.07.13 de coralin din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2013 Hotel Meridian 2013 — scris în 16.07.13 de baciumarialina din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Un sejur superb! — scris în 06.08.12 de ioannaa din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Un sejur reusit, plecat cu indoiala — scris în 25.07.12 de ionescudan79 din BUCURESTI - RECOMANDĂ