Buna ziua!
Revin astazi cu a doua relatare legata de impresiile noastre obtinute cu ocazia celui de al doilea sejur petrecut in Bulgaria, de data asta la Hotel Slavei din Nisipurile de Aur.
Am ajuns la hotel in jurul orei 12, nu am avut probleme legate de check in. Am primit bratarile si cheile de acces in camere, am servit pranjul si mai apoi am trecut la efectuarea turului de acomodare.
Plaja - Este situata relativ aproape, aproximativ 400 metri. Se ajunge foarte usor la plaja. Un minus pentru acest hotel ar fi lipsa sezlongurilor si a umbrelelor asigurate gratuit pentru clientii hotelului.
Masa - se serveste in stil bufet suedez. La barul de la receptie se pot servi bauturi in programul AI pana la ora 23, dupa aceasta ora bauturile sunt contra cost. Barul de la piscina se inchide la ora 22. Aici cred ca e o mica problema legata de personal. Cate un barman care servea alene, astfel incat sa intarzie cat mai mult servire.
Mancare diversificata si de calitate. Nu cred ca a avut cineva probleme legate de mancare.
Turistii ok, mai putin un grup de tineri germani care in cateva ore de luciditate (in rest erau "obositi") acaparau piscina si fizic si sonor. Veneau cu propriile "scule" si dadeau muzica la maxim de o acopereau pe cea de la barul piscinei.
Nu am avut probleme legate de curatenie sau de schimbarea lenjeriei.
Parcare - Am fost condusi la o parcare situata langa padure unde am lasat masinile. Parcarea a costat 12 leva/zi.
Animatie - in fiecare seara se faceau spectacole recomandate copiilor, in aer liber, intr-un mic anfiteatru amplasat in curtea interioara a hotelului.
In rest toate bune si frumase.
Ce e de remarcat, lipsa personajelor "bronzate" care sa te indemne sa cumperi tot felul de suveniruri.
Mai este de remarcat faptul ca nu am auzit pe nimeni sa se planga ca a fost furat pe plaja. E o liniste placuta si o securitate de fier.
Vacanta placuta!
Daniel
Trimis de DanielG&Family in 10.04.15 11:27:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, Hotel Ralitsa Superior 4*
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DanielG&Family); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Fiind vorba despre un set de impresii de cazare şi un sejur mai vechi de 3 ani, în conformitate cu Regulamentul saitului (vezi Capitolul 1, lit. B, pct. 4), articolul se publică fără PMA std (fără "votul saitului"), el putând fi votat doar simbolic, cu +/-1.
Notă: prevederile punctului mai sus menţionat se aplică doar impresiilor de tip "de cazare"; în cazul articolelor de călătorie se aplică punctul 4b.
@DanielG&Family: Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmasterX - Hristos a inviat!
Am accesat harta si pot sa confirm imaginile care apartin Hotelului Slavei. Presupun ca si coordonatele GPS sunt corecte. Se observa foarte bine in imagini piscinile Hotelului (3 la numar), gradina interioara si barul de la piscina.
Vacanta placuta!
Daniel
- Jun.2024 O vacanta decenta — scris în 25.06.24 de Kristins din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Reușită locatie — scris în 02.06.23 de ux129202 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Slavey - un concediu ok — scris în 31.08.22 de popatanda din FăLTICENI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Experiența noastră la Hotel Slavey — scris în 27.08.19 de Ccucu din BRAD - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Slavey — scris în 07.08.19 de cioran cristi din BRASOV - nu recomandă
- Apr.2019 Sărbători la bulgari, cu romani — scris în 12.05.19 de rolandgabriel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Superb — scris în 04.08.18 de superdepor din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ