Noi am ales acest hotel de 4 stele fiindca credeam ca ofera mai mult decat un hotel de 3 stele. Indata ce am ajuns pe la pranz, am fozt cazati, din pacate la primul etaj chiar deasupra restaurantului, holul era folosit de toti turisti care se duceau la masa, copilul nostru nu a putut sa doarma pe cursul zilei din cauza galagiei ce intra ori pe dinafara ori de la hol. Chiar in fata hotelului am parcat 5 Euro/zi, fara nici o problema.
Hotelul e frumos, nu zic ca curatenia era impecabila, dar iti schimba prosopul zilnic daca lasi jos, aspira zilnic si spala podeaua. Totusi dupa curatenie eu am gasit nenumarate gandaci in baie. Camerele sunt mari, cu o terasa mica, dar practica.
Ca mic dejun un hotel de 4 stele din Romania ofera o gama mai larga decat aici, dar pranzul si cina era foarte buna, gustoasa. Nu zic nimic de bauturi ca toate-s o calitate f proasta. Dar chelnerii nu zambesc, se vede ca s-au cam saturat de noi. Era un chelner enervant la bar cu nume Kristian, cine cand am cerut ca cafeaua sa-mi dea intr-o ceasca nu intr-un pahar plastic, sa enervat si a aruncat paharul de plastic in chiuveta, si cu foarte multa galagie mi-a dat o cafea intr-o ceasca. si asa a procedat si cu prietena mea.
Piscina era foarte curata, dar apa cam rece, nu pt mine ci pt copilul meu, apa marii era mai calda.
Marea este la o distanta de 10 minute pe scari, dar nu ti-se pare o distanta mare, atentie parinti cu carucior sunt foarte multe scari!
noi am platit 380 de euro 6 nopti, dar nici nu merita mai mult.
Acest hotel merita 4 stele, dar stele balcanice.
Trimis de zeusz* in 10.09.13 14:01:03
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zeusz*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@zeusz: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@zeusz: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Jun.2024 O vacanta decenta — scris în 25.06.24 de Kristins din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Reușită locatie — scris în 02.06.23 de ux129202 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Slavey - un concediu ok — scris în 31.08.22 de popatanda din FăLTICENI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Experiența noastră la Hotel Slavey — scris în 27.08.19 de Ccucu din BRAD - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Slavey — scris în 07.08.19 de cioran cristi din BRASOV - nu recomandă
- Apr.2019 Sărbători la bulgari, cu romani — scris în 12.05.19 de rolandgabriel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Superb — scris în 04.08.18 de superdepor din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ