Am avut un concediu minunat la acest hotel!
Am ajuns pe la 13 si am fost cazati imediat. Camera marea, curata si cu vedere la mare. Prosoapele le schimbau zilnic si lenjeriile la doua zile. Citisem cum la alte hoteluri te pun sa platesti daca ai murdarit un ceearceaf... iar eu patasem unul dar mi l-au schimbat fara probleme cameristele.
Piscinele, 3 la numar, una pt. cei mici, una pt. volei, aquagym si inca una cea mai mare. Citisem ca nu gasesti sezlonguri... ca sunt ocupte... noi am gasti mereu. Ce e drept, am vazut de cateva ori cum tot romanii nostri lasau cate un prosop pe 2 sezlonguri sa le ocupe... nu e frumos.
Echipa de animatie a fost super! Cred k datorita lor m-am simtit asa bine. Isi incepeau programul la 10 si anuntau in toate limbile (romana, engleza, germana, rusa) activitatile desfasurate: la 10 eu ma duceam la gimnastica de dimineata... la 10:30 incepea volei in apa, la 11 ping pong la 11:30 aqua gym, la 12 cocktail game si dupa amiaza se repetau. La ora 21 era un spectacol tinut de ei... f amuzant. Ne-am imprietenit cu Tania si Alex amandoi sunt super de fapt si ceilalti doi sunt ok... adica Mimi si Svetti doar ca nu am interactionat atat de mult cu ei iar cu Tania m-am si imbratisat la plecare. lCred k datorita lor nu am fost la mare... plus k plateai de rupeai... sezlon 8 lv, umbrela 8 lv, saltea 6 lv.
Mancarea intr-adevar... calitativ nu este atat de buna... dar gasesti ce sa mananci. Bauturile, nici ele nu sunt grozave pepsiul draft era groaznic... am inteles ca berea era ok. Culmea este ca anul trecut am fost la 3 stele si mancarea a fost mai buna ca aici, cu toate astea sa zicem ca trece... nu am facut foamea.
Ne-am simtit f bine si abia asteptam sa revenim!
Trimis de mayaa in 09.08.13 08:04:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mayaa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mayaa: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@mucckles: cred ca berea nu era clar Kamenita, ca am baut pe plaja, la sticla, si era net superioara celei de la hotel.
La toate hotelurile de 4 stele din Nisipurile de Aur la care am fost pana acum berea de la all inclusive este dezalcoolizata, dar e ok daca e servita rece... iti dai seama daca ar avea alcoolemia reala ce euforie ar fi pe nemtii aceea
Hotelul este ok, fara nicio indoiala, este de recomandat!
@mucckles: nu am idee ce fel de bere este... eu nu beau bere deloc... ceilalti au spus ca este ok...
- Jun.2024 O vacanta decenta — scris în 25.06.24 de Kristins din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Reușită locatie — scris în 02.06.23 de ux129202 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Slavey - un concediu ok — scris în 31.08.22 de popatanda din FăLTICENI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Experiența noastră la Hotel Slavey — scris în 27.08.19 de Ccucu din BRAD - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Slavey — scris în 07.08.19 de cioran cristi din BRASOV - nu recomandă
- Apr.2019 Sărbători la bulgari, cu romani — scris în 12.05.19 de rolandgabriel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Superb — scris în 04.08.18 de superdepor din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ