Delasare, atitudine nepasatoare fata de turisti, miros de mancare pe holuri pana la etajul 4, unde am fot cazata. Hotelul place doar celor care nu au alta asteptare de cat sa manance cantitate si nu calitate, sa se balaceasca in apa dar nu vad apa, sa bea bere dar nu se uita si la calitate.
Cu indulgenta acord 2 stele si regret ca mi-am stricat zilele de concediu.
In luna iunie am fost Hotelul Grifid Bolero, tot 4 stele dar mult mai placut si grija mult mai mare ca sa te simti bine in vacanta. Nu exista termeni de comparatie intre cele doua hoteluri.
Trimis de elena.mihu in 02.08.13 11:00:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elena.mihu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Din cate vad nu esti noua pe acest site dar nu inteleg de ce nu completezi tote campurile casa stim si noi cate persoane ati fost, cat a costat sejurul pentru a ne orienta daca oferta se incadreaza referitor la pret si calitatea serviciilor primite
@elena. mihu: ca si curiozitate, cat ai dat la Grifid Bolero?
Buna,
Bolero e cel mai tare din categoria de 4* din Nisipuri, parerea mea. Dar si asa, daca era invers perioada de cazare cred ca erau altfel parerile.
Una dupa alta, la Bolero stiu ca e cam 70E/zi, la Slavey e mult mai putin. Cred ca e ceva evident.
Numai bine si alegeri intelepte!
@dune: Am fost de multe ori in Bulgaria la Nisipuri, si cunosc tarifele practicate de fiecare hotel in parte, de asta am si intrebat-o, pentru ca la hotelurile din lantul Grifid, tariful este de doua ori mai mare ca la Slavey...
Pana la urma la Slavey platesti pe noapte undeva pana in 40 de euro, chiar si in perioada de varf (15 iulie - 20 august), deci pana la urma raportul calitate - pret este unul foarte echilibrat, fara dar si poate
Din câte se pare, autoarea impresiilor face parte din același grup din sejurul căruia a mai fost publicat un set de impresii - aici.
Notele acordate sunt retrase - cf Regulamentului, nu sunt acceptabile doup seturi de note din partea acelleiași familii sau grup apropiat, din același sejur.
- Jun.2024 O vacanta decenta — scris în 25.06.24 de Kristins din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Reușită locatie — scris în 02.06.23 de ux129202 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Slavey - un concediu ok — scris în 31.08.22 de popatanda din FăLTICENI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Experiența noastră la Hotel Slavey — scris în 27.08.19 de Ccucu din BRAD - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Slavey — scris în 07.08.19 de cioran cristi din BRASOV - nu recomandă
- Apr.2019 Sărbători la bulgari, cu romani — scris în 12.05.19 de rolandgabriel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Superb — scris în 04.08.18 de superdepor din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ