La banii care i-am dat eu spun ca serviciile primite au fost pe masura si fara reprosuri.
Cand am ajuns la hotel 2 minute au durat formalitatile de cazare si inca 2 minute cele ce tin de parcarea masinii, deci nota 10. Imediat ni s-au dat bratarile si am putut merge la masa.
Am primit camera pe lateral cu vedere spre mare si parc (din punctul meu de vedere cred ca am fost mai norocosi sa avem vedere atat spre mare cat si spre parc). Curatenia se face zilnic in camere iar prosoapele se schimba odata la doua zile.
Mancarea a fost buna cu mici minusuri la anumite chestii dar slava domnului aveai de unde sa alegi altceva. Supele au fost bune, cu exceptia celei de legume care nu avea un aspect atragator. Fructe la discretie, prajituri la fel etc.
Apa la piscina ok, cu sezlongurile era putina bataie de cap datorita conationalilor care le ocupau cu prosoape! Plaja ok, desi se putea si mai bine, apa marii a fost destul calda.
Per total noi ne-am simtit bine si pe viitor speram sa mai revenim la acest hotel.
Trimis de raven11 in 30.08.12 19:36:46
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (raven11); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@raven11: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Jun.2024 O vacanta decenta — scris în 25.06.24 de Kristins din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Reușită locatie — scris în 02.06.23 de ux129202 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Slavey - un concediu ok — scris în 31.08.22 de popatanda din FăLTICENI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Experiența noastră la Hotel Slavey — scris în 27.08.19 de Ccucu din BRAD - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Slavey — scris în 07.08.19 de cioran cristi din BRASOV - nu recomandă
- Apr.2019 Sărbători la bulgari, cu romani — scris în 12.05.19 de rolandgabriel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Superb — scris în 04.08.18 de superdepor din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ