Camerele curate, spatioase hotelul in general este curat, elegant. piscinele curate cu apa calda dar ca peste tot romanasi isi dau in petic ocupand inca de la venire sezlongurile cu prosoape si luandu le cand terminau sejurul. asa ceva nu se face dar de mai dureaza...
Nu mi-a placut accesul la resturant [trebuia sa traversezi tot hotelul direct din receptie] si mirosul de cantina care la alte hoteluri lipseste cu desavarsire. dar nici o problema luam masa numai pe terasa. mancarea usor diversificata dar fara surprize. aceeasi in fiecare zi! dar tot gaseai ceva pe gustul tau.
la barul de la piscina bauturi mediocre bulgaresti si mai niciodata nu gaseai gheata pt, bauturile tari asa ca vrei nu vrei mai beai o bere sau un vin de dozator [slabeeee!!!] papica intre mese?
ce ramanea de dimineata era adus pe tavi dar sa nu fim rautaciosi. la cati bani dai atat face si oricum este peste 80%din ceea ce e la noi! in apropiere la 150m este un supermarket cu preturi mici de unde poti lua amintiri sau ceva proaspat pt bebe. una peste alta nu mi a displacut si la ce oferta au anul asta destul de probabil sa mai ajung inca vreo 8 zile.
Trimis de anonymus75* in 23.02.12 16:55:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anonymus75*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Salutare,
Multumim pentru impresii, dar va rog sa postati si ceva "ponturi" referitoare la: traseu (ruta aleasa - presupun ca prin Vama Veche), parcare (unde, ce si cum), modalitati de petrecere a timpului liber (cluburi, discoteci, restaurante, etc.) cazare (se da "spaga"), "shopping" (magazine, suveniruri, alei comerciale, etc.) si altele (daca sunt).
Multumesc si astept raspuns.
@RossoNerro: drumul pe la negru voda desi silistra e mai aproape de mine.drumul e bun mai ales ca si bulgarii s au apucat de treaba.parcarea?la hotel locuri insuficiente dar te descurca de la receptie contra cost.spaga 5 e pt baietasul de la usa sa ti arate parcarea.la 5 min de mers pe jos.distractie da. depinde ce vrei sa faci.la hotel seara nu prea ai ce face programele de animatie sunt pt copii si se termina relativ repede.dar e sigur ca nu te plictisesti.
Multumesc pentru amabilitate, din cate am inteles de la tine, exista o parcare contra cost de 5 euro (pe zi 5 euro? sau 5 euro tot sejurul?)
Multumesc inca o data.
@anonymus75: era vb de spaga data baiatului de la receptie. la hotel parcarea era cam tot asa dar pe zi. masina am dus o la poalele dealului intr o parcare pazita recomandata de hotel. cartonas in geamul masinii etc... tot tacamul
- Jun.2024 O vacanta decenta — scris în 25.06.24 de Kristins din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Reușită locatie — scris în 02.06.23 de ux129202 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Slavey - un concediu ok — scris în 31.08.22 de popatanda din FăLTICENI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Experiența noastră la Hotel Slavey — scris în 27.08.19 de Ccucu din BRAD - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Slavey — scris în 07.08.19 de cioran cristi din BRASOV - nu recomandă
- Apr.2019 Sărbători la bulgari, cu romani — scris în 12.05.19 de rolandgabriel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Superb — scris în 04.08.18 de superdepor din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ