a fost o vacanta perfecta alaturi de copilul nostru. ne-am simitit fff bine
Trimis de cristinam85 in 17.01.12 11:42:41
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristinam85); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
In forma in care se prezinta momentan, articolul nu este publicabil - nu poate fi validat.
Speram totusi sa-ti faci timp si sa completezi un set minim de aspecte - referitoare, de exemplu, la camere, bucatarie & masa, amabilitatea personalului, imprejurimi, drumul pana acolo etc - eventual un set minimal de fotografii din sejur, astfel incat sa putem totusi publica articolul.
Încă un concurent la competiţia (neoficială) "cel mai scurt articol".
Îl publicăm totuşi, deşi autorul nu a reuşit să aducă un minimum de completări textului iniţial - dacă nu doar pentru notele acordate, atunci măcar pentru pozele adăugate la rugămintea noastră.
La banii acestia eu am stat la Eforie Nord la un hotel de 3*3 nopti si am dormit pe jos... camera de 15mp. Mai avem mult...
- Jun.2024 O vacanta decenta — scris în 25.06.24 de Kristins din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Reușită locatie — scris în 02.06.23 de ux129202 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Slavey - un concediu ok — scris în 31.08.22 de popatanda din FăLTICENI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Experiența noastră la Hotel Slavey — scris în 27.08.19 de Ccucu din BRAD - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Slavey — scris în 07.08.19 de cioran cristi din BRASOV - nu recomandă
- Apr.2019 Sărbători la bulgari, cu romani — scris în 12.05.19 de rolandgabriel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Superb — scris în 04.08.18 de superdepor din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ