Noi am fost in iulie.
Hotelul ne-a placut... si doar atat.
Mancarea foarte prosta. Si ce nu se manca azi - a doua zi era bagat in vre-o salata si amestecat cu maioneza (de ex cartofii natur, mazarea, rosiile si castravetii) sau la cuptor cu putina branza si ou peste... depinde de mancare.
Dupa cateva zile am simtit nevoia si chiar am mers si am mancat in alta parte. Sucurile... tec, pe langa inghetata de la snack bar... vafa noastra este un deliciu (bine a zis cine a mai scris impresii aici ca "snack bar" suna prea pompos pt ce serveau si imaginea de carciuma pe care ti-o lasa). In rest cele 3 piscine ok... apa curata...
Hotelul aparent este aproape de plaja... cand te duci, cand te intorci si ai de urcat, mai ales cu copil si carut... nu mai este asa de aproape.
Am platit si noi parcare la hotel si am parcat masina undeva mai departe in parcarea altui hotel. Dar pana sa o ducem acolo am descarcat bagajele. Si in timpul in care urcam cu bagaje, carut, copil... catel... purcel... sus in camera, ne-au ridicat masina (cu toate ca aveam hartia cu parcare platita pusa in geam). Terminati de foame de pe drum... am luat un taxi si am mers sa ne luam masina - 65 leva si parcarea 35 leva.
Pt copii au loc de joaca in interior si animatori... e foarte distractiv pt ei, teatru in aer liber. Organizeaza joc de volei in apa, dartz pe echipe.
In afara de mancare am fost oarecum multumita pt doar 325 Euro pt toata familia pt 6 zile
Trimis de miniraton in 12.08.10 16:49:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (miniraton); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
am si eu o curiozitate. in ce perioada v-ati cumparat biletele de ati platit asa putin pt ca si noi tot in iulie am fost si am platit 460 6 nopti/2 pers?
Nu stiu in ce perioada a cumparat Miniraton biletele,dar si noi am platit 420 euro pentru 2 persoane,sunt curios...
Imi place la nebunie locul de promenada, faleza este super pentru plimbarile de seara, ne-am indragostit de mim, de carusel...
As mai incerca o experienta, dar nu prea stiu unde sa ma orientez, prima impresie cu Slavey mi-a cam taiat avantul revolutionar. Caut informatii despre celelalte plaje, sunt la prima iesire in Bulgaria.
Cred ca la urmatoarea, daca nu voi opta pentru asa zisul all-inclusive, un mic dejun ar fi destul si ar oferi si libertate de miscare!
pai ne-am cumparat biletele pana pe 31 mai si am avut reducere... dar nu la Slavey... ci trebuia sa ajungem la Madara dar... surprinzator in ultima zi inainte de plecare m-au anuntat cei de la agentie ca nu mai sunt camerel libere la Madara...
Deci platisem cu aproape 2 luni inainte. Si ne-au gasit liber la Slavey si nici nu ne-au mai cerut nici un leu in plus.
- Jun.2024 O vacanta decenta — scris în 25.06.24 de Kristins din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Reușită locatie — scris în 02.06.23 de ux129202 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Slavey - un concediu ok — scris în 31.08.22 de popatanda din FăLTICENI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Experiența noastră la Hotel Slavey — scris în 27.08.19 de Ccucu din BRAD - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Slavey — scris în 07.08.19 de cioran cristi din BRASOV - nu recomandă
- Apr.2019 Sărbători la bulgari, cu romani — scris în 12.05.19 de rolandgabriel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Superb — scris în 04.08.18 de superdepor din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ