Buna ziua,
Inainte de a-mi posta parerea, am citit cateva impresii si am observat ca persoana dinaintea mea tare mai e suparata pe viata. N-am putut trece cu vederea lipsa de respect fata de ceilalti, acordand asemenea calificative.
Eu m-am simtit extraordinar, desi vremea nu a prea tinut cu noi sau mai degraba nu am lasat ca asta sa-mi strice vacanta.
Bere la hotel este pentru toata lumea si pe saturate, mancare la fel... de fapt toata lumea este tratata la fel. Fiind in sezon si putin aglomerat, este de inteles sa mai stai la coada, dar nu 30 de minute (prea mare exagerarea).
Am stat 5 nopti la hotel, in camera fara vedere la mare, dar curata si cocheta.
Mancarea a fost pe gustul tuturor (destul de diversificata si buna), sucurile - acceptabile.
Statiunea este curata, cu multe alei, verdeata... cu multe locuri de plimbare, distractie.
Nu prea am ce detalii sa dezvalui, pentru ca toate mi s-au parut la locul lor.
Hotelul chiar merita toti banii. M-am simtit extraordinar, pacat ca a trecut atat de repede si ca vremea nu a fost pe gustul meu...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (deea_m*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@deea_m bine te-ai alaturat comunitatii AmFostAcolo! Impresiile tale mi se par un drept la replica celor de ieri si in mod cert inclina balanta in favoarea acestui hotel care se bucura de aprecierea turistilor care au fost cazati acolo.
De cand n-ai mai baut un suc asa de bun in Romania? Eu de pe vremea lui Ceasca. Tu in ce secol traiesti ca sa intelegem si noi!
- Jun.2024 O vacanta decenta — scris în 25.06.24 de Kristins din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Reușită locatie — scris în 02.06.23 de ux129202 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hotel Slavey - un concediu ok — scris în 31.08.22 de popatanda din FăLTICENI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Experiența noastră la Hotel Slavey — scris în 27.08.19 de Ccucu din BRAD - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Slavey — scris în 07.08.19 de cioran cristi din BRASOV - nu recomandă
- Apr.2019 Sărbători la bulgari, cu romani — scris în 12.05.19 de rolandgabriel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Superb — scris în 04.08.18 de superdepor din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ