Un hotel cu spatii generoase, pe soseaua principala
Intimplarea a facut sa gasim camere la acest hotel cu doar 3 saptamini inaintea plecarii, pentru ca era un hotel nou deschis, si inca nu stia lumea de el (lume=Anglia, din cite mi-am dat seama de pe forumuri straine care discutau insula, zona si hotelul).
E situat pe soseaua principala, in satul Troulos, la 500 m de plaja respectiva. Si la maxim 10 km de orice alta plaja misto de pe Skiathos, avind in vedere dimensiunile insulei. Camerele sint imense si au bucatarie! Ceea ce inseamna ca nu exista mic dejun inclus in pretul camerei. Ba s-au si mirat cind am intrebat de mic dejun, insistind ca avem bucatarie si avem supermarket in hotel, asa ca ne putem face noi in camera.
De fapt nu e bucatarie, e o kitchineta, cu o plita electrica cu 2 ochiuri, un minifrigider si ceva vesela. E strict pentru un eventual mic dejun, nu poti gati cine stie ce.
Dar cafebarul hotelului avea citeva meniuri de mic dejun. Unde am si mincat. Cu oarece nervi. Micul dejun era foarte bun, dar dura mult! Asteptai peste 30 de minute. In unele zile, in care am fost mai grabiti, am mincat un sandvis in camera, sau am coborit dinainte, sa comand micul dejun din timp, sa fie gata cind cobora toata familia.
Spatiile hotelului sint foarte generoase, as zice ca face chiar risipa. Are o terasa enorma, are spatiu de joaca, are piscina, are cafe bar, iar spatiile de la strada sint ocupate de o agentie de turism (poti aranja acolo de la inchirieri de barci la croaziere de o zi - si angajata e englezoaica, deci sigur stie engleza), o taverna (laudata de englezi, am incercat-o si noi o data, merita) si un supermarket (deci ai de unde lua de la apa, un iaurt pentru in camera, bere, pina la saltele gonflabile si suveniruri).
Exista locuri de parcare destule, dar nu e lift la etajele superioare (hotelul e cumva in trepte, in coasta dealului). De la etajele superioare se vede marea, de la cele inferioare - nu.
Personalul e foarte saritor, te ajuta cu orice, au dat telefoane sa imi anuleze o inchiriere de barca, mi-au facut rost de orarul de feribot catre Skopelos, mi-au dat ponturi de plaje etc. Oricind am intrat in conversatie, am aflat cite ceva.
Ca peste tot, nu exista plase de tintari la ferestre. Balcoanele sint mari, ai loc sa stai la masa, la un pahar.
Am scazut 10% la masa pentru durata micului dejun.
In rest... insula e mica, ajungi usor oriunde, inclusiv cu autobuzul, care are statie chiar in fata hotelului. In zona (imediata apropiere, maxim 200m) mai sint citeva taverne si citeva sports-baruri pentru englezoi, deci ai unde te plimba daca doresti si fara masina.
Trimis de abancor in 06.07.12 21:31:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Aegina, Atena, Kefalonia, Kalambaka, Skiathos, Corfu, Edessa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (abancor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.14215752 N, 23.42769156 E - neconfirmate încă
@abancor,
m-ar interesa cateva detaii despre acest hotel (agentie, preturi, etc). Ti-am trimis un mesaj pe MP, daca nu-ti cer prea mult, m-ar bucura sa-mi raspunzi.
Multumesc anticipat!