Hotelul este amplasat chiar la marginea marii, constructia in sine avand elemente moderniste, designul de vapor cu partea centrala circulara, astfel ca majoritatea camerelor au vedere frontala sau partiala la mare. Parcarea este bine delimitata si securizata incadrata de zone verzi ornamente florale si bariere.
Receptia este mica dar niciodata nu am vazut aglomeratie.
Personalul de la receptie se misca repede si amabil.
Camerele destul de mari si mobilier nou. Balconul mare. Cmera mea a fost cu vedere la parcare.
Au mai multe tipuri de camere. Asa ca intrebati la agentie ce tip de camera aveti si sa se mentioneze in mod expres pe voucher.
Preparatele culinare nu foarte rafinate, dar bine preparate si sunt adaptate bucatariei bulgaresti: legume, salate, pui, peste, branzeturi.
Plaja e ingusta dar curata, la aceea vreme nu era amenajata cu sezlonguri, nu pot sa zic cum ar fii in plin sezon. La etajului 1 e piscina exterioara atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Exista si o piscina interioara cu apa termala si sauna, cam mica dar extraordinara, mai ales in sezonul mai rece cum am fost eu.
Moaptea de inviere am petrecuto la manastirea Sf. Constantin si Elena
Manastire este unica, cu un izvor care se afla in altarul bisericii din spatele tronului.
A fost foarte frumos, Preotul a zis si in limba Romana Hristos a înviat.
Este de recomandat pentru cei care doresc sa se relaxeze nu sa se enerveze...
Vacante placute
Trimis de gigi59 in 26.01.16 15:36:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Egipt, Turcia,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gigi59); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Sirius Beach Hotel, SF CONSTANTIN ȘI ELENA" (deja existentă pe sait)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 49&ridAnt=66615
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- May.2024 Nu mergeți aici niciodată, este jalnic — scris în 07.05.24 de Violeta22 din PLOIEşTI
- Jun.2022 Vacanta trista — scris în 07.06.22 de ux125215 din - nu recomandă
- Sep.2020 Un loc bun să plangeti dupa banii dati pe bilet — scris în 17.09.20 de vali_0572 din MORENI [DB] - nu recomandă
- Sep.2019 Păcat de locatie si de clădire. 4 stele doar pe hartie, 2 in realitate. Sub mediocru — scris în 08.09.19 de GE1981 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2018 Sejur de coșmar — scris în 08.05.18 de alx78* din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 Teroare. Atentat la buzunarul clientului !!! — scris în 24.08.16 de dragosm20 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2016 Hotel Sirius - bătaie de joc nu alta — scris în 28.07.16 de solder2007 din TARGU MURES - nu recomandă