Rog evitati acest hotel, chiar daca in pliante arata bine.
1. Personal nevorbitor de lb. engleza (noroc cu baiatul de la schimb valutar)
2. Masa saraca si nevariata, putine fructe (daca nu erai printre primii, nu apucai nici un mar macar)
3. Primul hotel AI la care am stat unde trebuia sa platesti umbrela si sezlongul pe plaja.
4. Animatie de doi lei, penibila pe alocuri, numai in lb. germana, pentru 20 de turisti nemti beti tot timpul (doi dintre ei au purtat pe toata durata sejurului acelasi tricou)
5. Statiunea este jalnica, dar preturi ca la Nisipuri (Eforie sud e lux in comparatie cu Sf.Ctin & Elena)
6. Nu ai un loc de joaca pentru copii in afara de plaja.
Pentru familie cu copii recomand Albena - Kaliakra, Flamingo, Gergana, hoteluri unde am stat.
Anul asta speram sa ajung in Turcia, dar cu criza asta cred ca tot Bulgaria voi alege.
Trimis de mihnea in 05.03.09 22:27:56
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihnea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu cred ca exista un hotel cu AI unde sa fie gratis pe plaja ceva , alea se numesc UAI , e o mare diferenta sau daca or exista spun si se lauda cu plaja privata.
In Bulgaria nu am auzit decat de Kaliakra din albena si ralitsa sup tot din albena care au UAI.
Banuiesc ca ai fost initial in Turcia la UAI si acum pute peste tot , nasol.
Hai sa lasam omul sa scrie exact ce a simtit... Faza ca lipsa fructelor sau cu animatia penibila nu are de a face cu turcia...
Nici gand sa compar Bulgaria cu Turcia.
Daca alegi Bulgaria pentru o vacanta si ai doi copii 4 & 6 ani si doresti cu adevarat sa te odihnesti si sa te relaxezi alege Albena. Am fost si la Nisipuri si in Nessebar si in Ctin & Elena, dar pentru o familie cu copii ideal este Albena. Chiar citeam pe un forum ca Nisipurile de Aur ar trebui interzisa pentru familiile cu copii.
Si ca o recomandare pentru cine nu a fost in Albena alege hoteluri de minim 4*. Nu ca o fitza, ci intradevar sa te simti bine.
In Turcia e ideal de mers dar e chestie de buget. Ori iti chinui copii cu masina 2 zile dus 2 zile intors cu aerul conditionat deschis ori cu avionul daca te tine punga (de fapt e cam acelasi lucru dpdv al banilor).
Va doresc concediu placut!
eu am fost de paste 2007, a fost superb, conditii f. bune, mancare de exceptie si piscina cu apa termala, desi mica, a fost perfecta.
de paste 2008 am fost in nisipuri la elena si totul a fost cu 2 categorii mai jos.
la sirius, camera a fost f curata, mare, cu o terasa superba, iar sky bar excelent
- May.2024 Nu mergeți aici niciodată, este jalnic — scris în 07.05.24 de Violeta22 din PLOIEşTI
- Jun.2022 Vacanta trista — scris în 07.06.22 de ux125215 din - nu recomandă
- Sep.2020 Un loc bun să plangeti dupa banii dati pe bilet — scris în 17.09.20 de vali_0572 din MORENI [DB] - nu recomandă
- Sep.2019 Păcat de locatie si de clădire. 4 stele doar pe hartie, 2 in realitate. Sub mediocru — scris în 08.09.19 de GE1981 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2018 Sejur de coșmar — scris în 08.05.18 de alx78* din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 Teroare. Atentat la buzunarul clientului !!! — scris în 24.08.16 de dragosm20 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2016 Hotel Sirius - bătaie de joc nu alta — scris în 28.07.16 de solder2007 din TARGU MURES - nu recomandă