Hotel excelent pentru familii cu copii
Conditii de cazare excelente, cu camere uriase, dar ca sa obtii asta trebuie sa dai 10 euro la receptioner, altfel primesti o camera mica si panorama ziduri.
Sunt mai multe restaurante: unul principal, unul specializat in gratare de toate felurile, dar de preferat este cel din spate de la capatul piscinei (in asta nu au voie arabii), are geamuri de sticla si scaune albe cu un ambient foarte placut si luxos.
Piscina principala este mare, are cascade si bar in apa. Singurul inconvenient este ca plaja este la cateva sute de metri de plaja, dar sunt masini ale hotelului care te duc si te aduc de la plaja. La plaja nu se poate intra in apa la mal din cauza ca reciful de coral este chiar pana la mal. Exista un ponton de aprox. 20m la capatul caruia este imprejmuita o zona in care se poate face baie in siguranta (colaci de salvare, salvamari care supravegheaza) Fauna este fantastica si se poate face snorkeling de pe ponton, fara costuri suplimentare. Experienta extraordinara.
Mancarea este variata si patiseriile de dimmineata extraordinare.
Miniclubul este bine dotat, cu programe de animatie seara.
Autobuzul gratuit de la hotel pentru mers in oras, dar trebuie facuta rezervare cu cateva ore inainte. Magazine si farmacie in apropiere.
Se fac excursii cu submarinul, cu camila...
Recomand 100%
Trimis de danpigu in 02.06.09 11:33:13
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danpigu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2022 Recomand — scris în 12.05.22 de daniel din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Hotel normal. Recomand pentru cei care vor liniste — scris în 10.04.21 de daniel din BUCUREșTI - RECOMANDĂ