Vacanta neașteptata
Am plecat in aceasta vacanța neștiind nimic de acest hotel (eu de-obicei înainte de a pleca intr-o vacanța ma documentez destul de temeinic).
Trebuie ținut cont, ca refuzam din orice situație de a vizita Turcia, chiar daca am auzit multe lucruri bune.
Revenind la acest hotel, pot sa va spun ca la cureatenie se mai poate lucra, nu este așa cum m-am așteptat, paharele de la bar de pe plaja si de la piscine nu sunt spălate corespunzător! Este curat in camera, se poate si mai bine.
Pot sa va spun ca mâncare este demențială, nu se repeta niciodată in 7 zile cat am stat, de la fructe de mare, pana la tot ce va trece prin cap. De băuturi nu pot sa va spun ca orice îți doreai aveai!
Pe plaja aveai la dispoziție frigidere cu băuturi si înghețată!
Nu uitați cand mergeti la plaja (la mare) sa va luați papucei de intrat in apa... sunt pietre si nisipul este destul de fierbinte!
Am fost si la cumpăraturi in Antalya, totul se negociază, nu sunt prețuri afișate la produse!
In final, recomand acest hotel!
Trimis de Nadia C in 11.10.19 20:07:50
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Nadia C); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Nadia C: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Sep.2021 Nu recomand — scris în 16.09.21 de ux122556 din ROMâNIA - nu recomandă
- Aug.2021 O dezamăgire — scris în 25.08.21 de ux122185 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2017 Sub aşteptări... — scris în 23.08.17 de trush din BARLAD - nu recomandă
- Jun.2017 Nu are 5* — scris în 26.06.17 de Aldomoro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Aproape luxos — scris în 28.04.15 de travelpoint din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- May.2014 Hotel bun, in continua perfectionare.... — scris în 30.05.14 de Krisstina2112 din CHISINAU - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Vacanta la Sherwood Breezes Resort — scris în 09.09.13 de mgroza din BUCURESTI - nu recomandă