Am plecat de acasa cu ceva emotii datorita ultimelor review-uri dar pe masura ce savuram fiecare coltisor de Sherwood m-am linistit instant.
Specific de la inceput ca nu voi intra in polemici interminabile este doar opinia mea ca turist la prima excursie in Turcia, am avut sejurul rezervat din martie dupa 2 luni de studiat TripAdvisor, Booking si AFA. Aproape ca stiam pe de rost camerele, piscinele, plaja.
Stiam ca este un hotel care in Romania poate fi cotat la 3-4 stele dar curat, mancare buna, locatia excelenta, piscine, topogane, aproape de aeroport pentru care pretul de 1100 euro/7 zile (daca excludem biletele de avion) este mai mult decat corect.
Asa cum au explicat cei mai multi nu poti sa ai asteptari ca la un hotel de 1000 euro sa ai conditii ca la hotel de 3000 euro.
Camerele sunt mari, curate, am primit o camera la etajul 7 cu vedere la mare, au un pat matrimonial si o canapea, baie cu vana, foen, sapun si sampon Dove.
Piscinele pentru toate gusturile, copii, relax, olimpica, topogane kinder, topogane mari.
Plaja curata, cu sezlonguri si prosoape incluse, ponton.
Masa nu foarte diversa dar foarte gustoasa mancarea si aveai ce alege linistit.
Oricum masa este non stop, exista diverse locatii cu gogosi, hamburgheri, placinte, fructe, inghetata.
Animatia destul de slaba dar iti ocupa cat de cat timpul seara in schimb musica live de noapte si discotecile erau OK.
Am facut cat de multe poze am putut, cei care nu aveti bugete mari dar doriti o vacanta frumoasa mergeti linistiti lasati pe cei cu bugete mari sa mearga la hoteluri conform bugetului lor nu la low.
Nu stiu daca voi mai reveni curand in Turcia, am vrut sa vad o data macar cum este in Antalia, dar prefer la bugetul de 2000 de euro sa vizitez Italia, Spania, Grecia, Croatia.
Nu as da peste 2000 de euro pe un sejur doar pentru ca sunt conditii de lux in camere sau mancarea de fite.
Eu am fost mai mult decat multumita la Sherwood, ne-am simtit extraordinar, facem parte din acei 85% dintre tursitii d e pe Tripadvisor care consideram ca este o locatie foarte buna.
Trimis de Nikita in 07.09.13 08:49:30
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Nikita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2021 Nu recomand — scris în 16.09.21 de ux122556 din ROMâNIA - nu recomandă
- Aug.2021 O dezamăgire — scris în 25.08.21 de ux122185 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jun.2019 Vacanta neașteptata — scris în 11.10.19 de Nadia C din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sub aşteptări... — scris în 23.08.17 de trush din BARLAD - nu recomandă
- Jun.2017 Nu are 5* — scris în 26.06.17 de Aldomoro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Aproape luxos — scris în 28.04.15 de travelpoint din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- May.2014 Hotel bun, in continua perfectionare.... — scris în 30.05.14 de Krisstina2112 din CHISINAU - RECOMANDĂ