Hotel prietenos, foarte curat
Personalul de la RIU BELLEVUE PARK este cel mai prietenos pe care l-am intalnit, de la manager pana la femeia de servici toti te intampinau zambind si nu mai stiau cum sa-ti faca pe plac.
Camerele erau frumoase si curate, bine aranjate si dotate, dar camerele cu vedere la mare aveau in raza vizuala si niste cladiri in constructie. Toate camerele au vedere la mare, dar unele din ele dau spre picina, iar altele spre cladirile de mai sus. Nu era asa mare problema, oricum nu prea am stat pe balcon.
Plaja era super, dar aria delimitata pentru inot e cam mica, ca sa nu te intersectezi cu numeroasele barci cu motor. Te poti da cu banana si cu parapanta trasa de barci. Pretul negociabil.
Piscina hotelului e foarte frumoasa.
Echipa de animatori e buna, daca iti place acest gen de distractie, iar copiii, 5 adolescenti, s-au distrat bine impreuna cu animatorii.
Mancarea buna si variata. La barul de langa piscina se serveau gustari intre 10 si 17, foarte reusite, tuturor le placeau.
Nu se statea la coada pentru nimic si am fost in full-sezon.
tattersp, Londra, Anglia
Trimis de alinviola in 13.04.08 13:41:52
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alinviola); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 O vacanță nereușită — scris în 29.08.23 de ImreB din ZALăU - nu recomandă
- Aug.2023 Experienta neplacuta (nu cred ca voi mai vizita Tunisia) — scris în 29.08.23 de LuvRaluK din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2023 Dezamăgire totala — scris în 27.08.23 de CRISS 1977 din ZALAU
- Aug.2023 Dezamăgire totala — scris în 27.08.23 de ux130521 din ZALAU - nu recomandă
- Jul.2023 Sentido Bellevue Park un hotel 'calduros' — scris în 25.07.23 de Gill54 din BUCHAREST - nu recomandă
- Jul.2023 Sentido Bellevue Park - unde incepi de jos (la propriu) si pentru o mica ' atentie' avansezi :D — scris în 19.07.23 de kinga.8611 din ZALăU - RECOMANDĂ
- Jun.2023 O vacanta reusita — scris în 27.06.23 de seebyy35 din IAşI - RECOMANDĂ