ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.08.2025

Mulțumit, aproape încântat

Sea end Sun

TIPĂREȘTE URM de aici

Sea end Sun

Sase ore si un pic ne-au trebuit sa parcurgem drumul de la Velingrad pana la Volos. Drumul a fost lejer, fara stat la vama, insa cu multe porti de taxare. Pana in Volos am platit 16.85 euro la cele noua porti prin care am trecut. Locatia a fost correct pozitionata pe harta si usor de gasit. E chiar pe faleza, deasupra celei de-a doua farmaci. Chiar langa farmacie, pe dreapta, exista si o poarta pentru masini, prin care se intra in parcarea aflata in spatele acestui bloc cu doar doua etaje. Cum primisem un mesaj cu instructiuni din parta gazdei noastre am lasat masina in parcare si am ridicat cheile de la apartament din cutia cu cifru, aflata la intrarea in imobil. Cu gazda nu ne-am vazut de loc tot sejurul, insa am comunicat mereu foarte bine. Am deschis usa de la bloc si am urcat cu liftul la etajul al doilea. Apoi am intrat in apartament si am ramas surprinsi de ce mare si curat era. Era si foarte bine compartimentat. La intrare, dadeai intr-un living mare din care se putea iesi pe o terasa ce avea vedere directa la mare. Pe partea din spate a apartamentului erau cele doua dormitoare mari care aveau un balcon comun in care se gasea uscatorul de rufe. Terasa era la strada, cu vedere la mare, iar camerele erau pe spate, ferite de orice zgomot. Intre living si dormitoare era un hol pe care se aflau cele doua bai. Una era mare si avea cada si masina de spalat rufe, iar a doua era mai micuta si fara dus. Dormitoarele au fost mari si fiecare a avut cate un pat dublu foarte confortabil, si cate un dulap mare. Ambele aveau tv si aer conditionat. Usile de acces pe balconul comun erau prevazute cu plase contra insectelor si cu rulouri din alumimiu actionate manual. Pe toata durata sejurului nostru nu am vazut nici un fel de insecte pe balcon sau terasa. Lenjeriile si produsele de toaleta au fost de calitate.

In fiecare dimineata stateam la o cafea pe terasa si admiram cum rasarea soarele din spatele muntelui Pelion. Aici ne placea sa stam cel mai mult. Terasa era mare si plina de verdeata. Am avut pe terasa o masa mare cu patru scaune si o canapea. Soarele statea pe terasa doar pana pe la ora 9.00, apoi venea umbra ceea ce era foarte bine, deoarece temperatura, ziua, urca constant peste 36 de grade. Insa pe terasa, din cauza ca marea era atat de aproape, batea mereu briza.

Livingul open space avea o canapea de colt, un tv, aer conditionat, o masa mare de bucatarie cu 4 scaune si bineinteles o foarte bine dotata bucatarie.  Am avut la dispozitie si piesa de baza pentru noi, un expresor Nesspreso, cu capsule oferite de catre gazda noastra. Deoarece am avut platit si mic dejun, frigiderul era aproape plin cu pachetele cu sunca si cascaval, cu unt, gemuri si miere, cu paine feliata, fructe, sucuri, apa si o sticla de vin. Ce m-a uimit, a fost ca pe la jumatatea sejurului ni s-au scimbat lenjeriile si prosoapele si s-a facut curatenie. Mai mult, am fost intrebati daca dorim si refil la produsele pentru micul dejun. Internetul a functionat super.

Am ramas impresionati de calitate serviciilor oferite.

Plaja era situata chiar vis a vis de apartament. Aceasta era amenajata cu sezlonguri si umbrele pentru care nu plateai, insa trebuia sa comanzi cate ceva de baut sau de mancat. Preturile au fost ok. De exemplu, un frappe era 3.5 euro si includea si o sticla de apa de 0,5 l, o bere 4 euro, iar o portie mare de gyros 9 euro.

Plaja era cu nisip iar intrarea in mare era lina. La circa un metru de mal era o mica portiune cu pietricele, insa mai departe mergeai prin apa, doar calcand pe nisip fin. Apa era calda si curata, insa si afara era foarte cald. Am avut si zile cu 42 de grade in termometru. Insa la malul marii, la umbra, cu briza si cu ceva rece de baut era placut. Au fost zile cand plecam de pe plaja in jurul orei 21.00. In acest satuc de langa Volos, numit Nees Pagases, nici nu prea aveai multe de facut. Doar multa plaja, baie in mare, plimbari pe faleza si servit masa la una din multele taverne situate pe faleza. Am gasit in acest loc o bucatica frumoasa de Grecie, ca acum multi, multi ani, cand turistii nu erau foarte multi si totul era natural si necomercial.

O zi am fost cu masina, sa revedem si Volosul, aflat la o distanta de doar 6 km.

Ne-am simtit excelent in acest loc minunat. Totul a fost super.

Recomand cu mare drag, atat locatia cat si apartamentul.

A meritat toti banii.

Vacante placute.

• Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
  • Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub

Membrii afaFanClub accesează AFA FĂRĂ RECLAME, pentru 8-9 lei/lună!
Cum devin membru afaFC? -- cumperi un abonament pe 6 sau 12 luni.

Trimis de cristimicle in 05.08.25 19:14:22
Validat / Publicat: 05.08.25 23:23:29
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

VIZUALIZĂRI: 78 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristimicle); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
P01 [fără descriere]
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

2 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[05.08.25 23:23:11]

Mutat în rubrica "Sea and Sun Apartment [Nees Pagases], VOLOS" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

webmasterPHONE
[06.08.25 10:51:22]

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent (2025) sau anul trecut (2024) ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

• Niciun abonat la acest review, încă...

• SOCIALs

• LOGAT? = DA (IntC=1)