A sosit iata momentul mult asteptatului review! Am lasat deliberat ceva timp pentru a-l scrie, lasand timp sa se decanteze impresiile. Oricat de rau as vrea sa fiu, sincer nu pot reprosa nimic acestui hotel - desigur daca nu-l compar cu un hotel de 5 stele prin Caraibe... Poate doar pozitia usor izolata-dar totul se poate transforma in avantaj - hotelul este peste drum de aeroport, deci transferul este foarte scurt; in plus linistea deosebita a acestui hotel departe de statiunea galagioasa! Poate doar plaja - situata pe niste terase sapate in stanca si apoi acoperite cu nisip; accesul la mare se face pe ponton - trecand insa peste un suberb recif de corali - adevarata atractie pentru amatorii de snorkeling!
In rest numai superlative! Hotelul este foarte mare si are la dispozitie o suprafata generoasa pentru piscina, gazon si terenuri de sport. Camerele mari, cu un pat imens. Curatenie zilnica exemplara-la fel si schimbatul asternuturilor - tot zilnic. Piscina cat un lac-cu poduri peste bratele piscinei. Se putea face plaja si pe gazon - primeai o saltea si un soi de perna imensa. Sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoapele gratuite! Baruri pe plaja cate cuprind: unul la piscina; trei chiar pe plaja, inca trei in apropiere! Bauturile nealcoolice la sticla (ca la ultra all-inclusive), la fel si berea (de productie locala ce-i drept). Bauturile alcoolice de productie locala-preferate mai ales de rusi... Despre mancare am mai vorbit... Restaurantul principal-cu bufet suedez-era situat la etajul 7-nu va mirati-acolo era si receptia si practic intrarea in hotel-apoi hotelul cobora pana la piscina aflata la etajul 1. Cu un spatiu generos-inclusiv o terasa imensa si doua baruri facea fata cu succes asaltului zilnic al oaspetilor hotelului. Micul dejun cu de toate-inclusiv omleta facuta in fata ta si clatite; chiar si micul dejun englezesc cu traditionalii carnaciori, fasole si oua rascoapte! La pranz si cina beneficiai de: supe diverse; antreuri (ca la nunta) ; garnituri diverse (cartofi, orez, mazare, alte diverse legume) ; spagheti facute in fata ta, pizza (coapta la cuptor in fata ta) ; diverse preparate din carne de vita (inclusiv vita a la Wellington) ; pui, peste, fructe de mare, miel. Nu va asteptati la gratare de porc si sarmale-sunt musulmani si nu prepara carne de porc (daca vreti porci - la noi, la bulgari, la greci...). Produse de panificatie de o deosebita diversitate; dulciuri si prajituri din cele mai diverse - inclusiv celebrele baclavale. Fructe diverse - mere, portocale, banane, piersici, struguri-simple sau sub forma de salata de fructe. Am prins o vineri seara cand este sarbatoarea musulmanilor-pe terasa s-au dat la liber vata de zahar, pop-corn, porumb fiert, frigarui (de miel - necredinciosilor!), chebab. Ce mai - o adevarata desfatare. Pentru copii era un colt special - cu masute si scaunele mici si un trenulet! Pentru vegetarieni si cei care tin regim - un alt colt special. Cred ca daca cineva cerea un regim ultraspecial personalul hotelului s-ar fi conformat. Cat despre servire - o armata de tineri imbracati cuviincios (nu la Armani cum ar fi vrut poate o anumita doamna) roboteau de zor sa nu lipseasca nimic la bufet sau pe masa. Curatenia in restaurant - exemplara (daca multe localuri asa zise de lux de la noi ar avea o asemenea curatenie, politia sanitar-veterinara ar soma). Mai existau 2 restaurante a la carte - nu le-am vizitat fiind un prea mare fan al sistemului tip bufet suedez!
In final ceva despre animatie-cu adevarat deosebita (a recunoscut si doamna in cauza). In fiecare seara o armata de tineri talentati dadeau adevarate spectacole. As putea cita: concurs de mister extrem de haios, concurs de karaoke, program folcloric arab...
Asadar recomand cu toata fiinta acest hotel de exceptie - la un pret mai mult decat modic (e drept eu am beneficiat de o oferta last-minute a tour-operatorului).
P.S. Nu inteleg nici acum ce a avut doamna in cauza cu hotelul acesta minunat-o dezinformare mai mare ca cea comisa de dumneaei nu am mai vazut nici la profesionisti!
Trimis de pasarinda* in 09.07.10 18:32:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT. A mai fost în/la: Hurghada-Sea Star Beau Rivage
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pasarinda*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
o locatie de vis si un concediu pe cinste, Egiptul este sublim si plin de mister...
Daca vrei sa o contrezi pe "Doamna" ,ma rog...!
Lipsa carnii de porc intr-o locatie turistica care primeste turisti, obisnuiti de acasa cu asa ceva, nu reprezinta NICICUM un avantaj , ci intotdeauna un DEZAVANTAJ, pentru majoritatea turistilor respectivi.Mai bine taci , decat sa trimiti turisti in Grecia sau Bulgaria
Daca ei doresc neaparat asta sa mearga acolo!Mai bine spui adevarul dacat sa taci-asa consider eu!
Raspunsul te onoreaza!
Scuze pt "mai bine taci decat...", dar m-am referit la fanii turismului egipteano-turc, dar tot nu va vad , fetelor, facand baie in costum islamic!
Baiete, zece mici si bere, te rog!
prin ce agentie ati fost? vrem sa mergem si noi in februarie anul viitor si nu gasesc nimic pentru acest hotel...
Rog ca informatiile referitoare la agentiile de turism sa se ofere prin intermediul mesajelor private.
- Feb.2010 Superb! — scris în 02.07.10 de lacrimihai din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jan.2010 Nesatisfacator — scris în 16.02.10 de amelia din BUCURESTI - nu recomandă