Astazi ne-am intors din concediu, din nou la turci, dupa o experienta frumoasa anul trecut. De data aceasta a fost altfel... Hotelul Saphir, atat de frumos prezentat pe site-ul oficial, nu e chiar asa. In primul rand nu uitati ca sunteti romani, si asta va "garanteaza" cele mai rele camere.
Un hotel frumos pe afara dar ce miroase groaznic a mucegai in interior. Nu toate camerele, e drept, dar cele in care suntem cazati noi romanii cu siguranta. Miroase pe hol, in camera, peste tot. Aerul conditionat, daca ai noroc sa functioneze, si aia foarte prost, iti aduce continuu un miros de mucegai de care nu scapi orice ai face. Daca mai ai ghinion sa mai ai si alte probleme in camera e foarte greu sa-i convingi pe turci sa le remedieze. Mobilierul e vechi iar camerele nu seamana cu nimic din ceea ce vedeti in pozele postate pe site-ul hotelului.
Nu se vorbeste decat turceste sau ruseste si asta iarasi e un lucru deranjant pt. ca ti-e greu sa comunici in engleza. Exceptand cazarea, restul e chiar foarte ok, asta ca sa fim sinceri.
Preturile biletelor sunt scumpe anul acesta dar aici nu-i mai acuzati tot pe turci. Cumparati-va bilete dintr-o alta tara europeana si veti fi surprinsi sa vedeti la ce sume mici le veti gasi, deci...
Trimis de corneltm68* in 11.08.10 00:40:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Alanya, hotel Arancia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (corneltm68*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.58691902 N, 31.86699271 E - CONFIRMATE
Totusi, in afara de camere, vad ca restul notelor acordate nu sunt rele deloc...
Safir are, la urma urmei, 4 stele. Daca servicile raman la fel de bune precum le-am cunoscut eu, sunt premize pentru o vacanta reusita, la un buget mai redus - cu singura conditie sa nu te astepti sa gasesti la 4 stele conditiile de la Arancia [un hotel MULT mai nou]
In ce priveste pretul pachetelor cumparate din strainatate este adevarat ca sunt mai mici, dar, daca traiesti in Germania, Anglia, Austria sau Ungaria, pentru ca toate pachetele sunt cu chartere de pe aeroporturi mari din aceste tari, astfel ca, daca adaugi costul transportului pana la aeroport - chiar cu avion low cost sau masina - ajungi la acelasi pret. Va spun din proprie experienta. La acestea se mai adauga si parcarea, care nu este peste tot inclusa in pret.
Va dau dreptate cu privire la limba rusa care se vorbeste mai mult decat turca. Asta nu am inteles nici eu. Ma trezeam salutata de personalul hotelului in limba rusa, desi as fi preferat sa ma salute in limba lor natala -turca. Cred ca multi angajati ai hotelurilor sunt rusi -la relatii cu clientii, la sectorul divertisment,etc.
- Jun.2023 Saphir este un hotel care ne-a surprins placut si a fost peste asteptarile noastre — scris în 26.06.23 de a_vlad2009 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Saphir hotel — scris în 28.09.18 de Cimbală din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Cea mai mare teapa — scris în 26.09.18 de ganea stefan din CONSTANţA
- Aug.2018 Este bun dar, nu mai revin — scris în 17.08.18 de andrei din MURES - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Raport OK calitate - preţ — scris în 29.07.18 de david bogdan din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2018 DA si NU — scris în 28.06.18 de stefy_a din IAşI - nu recomandă
- Aug.2017 O vacanta minunata!!! — scris în 18.08.17 de Simona matei din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ