Frumos hotel insa cele 4 stele nu se reflecta in cazare deloc, am avut surpriza sa gasim o camera de 2 stele, am luat la vila in ideea ca acolo e mai frumos decat in hotel, insa am ramas super dezamagita
in prima zi. dupa ce ca am ajuns acolo iar cei de la receptie ne-au tratat sau mai bine zis nu ne-au tratat nici cum, pe langa ca nu stiuau nici macar un pic de engleza, ne-au luat pasapoartele si am asteptat 30 min fara sa ne bage nimeni in seama, stateam toti acolo si ne intrebam oare cat mai dureaza? .
in fine pana la urma ne-au repartizat pe camere, desi eram o familie ne-au imprastiat in camere f departate, desi i-am rugat frumos sda ne dea aproape.
dupa ce am vazut camere in ce stare erau ne-au zis c daca vrem conditii mai bune ne mai costa 100 eur sa ne dea camere decente de stat. o multime de nervi...
per total a fost frumos, mancare buna, curatenie in comlpex, plaja relativ buna.
Trimis de andreea81 in 10.07.10 14:50:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreea81); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.58691902 N, 31.86699271 E - CONFIRMATE
dupa ce platesti 1226 de euro te astepti sa ai conditii super decazare, dar se pare ca nu e chiar asa, de ce nu a-ti facut o sesizare la agentie la intoarcere?...
Camerele din bungallow-uri au avantajul unei intimitati mai mari si a imprejurimilor faine (verdeata etc), INSA aproape intotdeauna conditiile de cazare sunt (mult) mai slabe decat cele din corpul principal de cladire. Explicatia e logica - sunt mai greu de intretinut, am mai spus-o. In plus, distantele pana la restaurant sunt de obicei simtitor mai mari.
Daca acest aspect - conditiile si confortul camerelor - este foarte important pentru voi, evitati sa luati camere la bungallowuri - alegeti acest tip de cazare doar acolo unde aveti informatii ca acestea au fost renovate recent.
voi pleca si eu in august si as dori sa stiu daca in hotel, caci acolo am cazare, se regaseste aceeasi situatie ca la vile...
multumiri anticipate!
sincera sa fiu nu am fost sa vad ca ochii mei conditiile din hotel, insa m-am intalnit si cu alti romani care se cazase initial acolo dupa care au platit diferenta de 150 eur si s-au cazat in vila de lux unde am ajuns si eu intr-un final. cuvintele lor au fost ca e o cocina. nu stiu ce sa zic dar depinde de pretentiile fiecaruia.
in plus daca iti da camera cu vedere la piscina mare acolo e galagie mare toata ziua, iar daca ai vedere pe partea cealalta e si mai mare galagia si noaptea si ziua de la hotelul vecin unde canta muzica non-stop, noi aveam camera la mai bine de 300 m si tot se auzea.
dar nu te speria e frumos, mancarea e buna, e multa, angajatii sunt ospitalieri toti inafara de cei de la receptie. vacanta placuta
in hotel sunt camere decente pentru 4 stele (turcesti), nu-ti fa probleme.
Acu' mai conteaza si asteptarile tale si, mai ales, daca ai mai fost sau nu in Turcia (cu ce compari, pentru ca daca ai mai fost o sa faci si fara sa vrei comparatie).
In opinia mea, camerele sunt chiar okey in hotel, pentru 4 stele.
Buna dimineata, inafara de problema cazarii care am inteles ca la bungallow-uri nu sunt prea excelente, ati mai avut alte probleme, cu mancarea daca nu esti prea pretentios cred ca te descurci, la piscina merg topoganele cu apa sau sunt de fatada, pt copii va intreb. O zi buna
nu, mancarea e buna pe toate gusturile, o mica problema e pt copii mici, fetitei mea are 2 ani nu prea a mancat din cauza ca era cam picanta, in rest e ok.
da toboganele merg dar nu stiu daca toata ziua din cauza ca eu am stat la piscina cealalta unde e mult mai liniste si unde dealtfel e piscina pt copii.
numai bine...
Multumesc frumos de raspuns sper ca vom avea un concediu placut O zi buna
multumesc mult pt raspunsuri, sper ca va fi bine... pana la urma mergem sa ne distram
- Jun.2023 Saphir este un hotel care ne-a surprins placut si a fost peste asteptarile noastre — scris în 26.06.23 de a_vlad2009 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Saphir hotel — scris în 28.09.18 de Cimbală din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Cea mai mare teapa — scris în 26.09.18 de ganea stefan din CONSTANţA
- Aug.2018 Este bun dar, nu mai revin — scris în 17.08.18 de andrei din MURES - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Raport OK calitate - preţ — scris în 29.07.18 de david bogdan din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2018 DA si NU — scris în 28.06.18 de stefy_a din IAşI - nu recomandă
- Aug.2017 O vacanta minunata!!! — scris în 18.08.17 de Simona matei din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ