Am fost la kusadasi si am fost cazata la hotelul santour; singurele lucruri ok erau curatenia care se facea in fiecare zi, si faptul ca se afla situat in centru; inrest, lipsa de igiena la sala de mese isi facea simtita prezenta prin fetele de masa care erau murdare, prezenta permanenta a picicilor, care iti cam taia pofta de mancare; Mancarea era reprezentata de legume in special, sub forma de salate, carne mai putin; erau aceleasi mancaruri zilnic; Pisicile se invart printre mese, ceea ce nu e igienic, mancarea e aceeasi in fiecare zi, carne foarte putina, doar seara; salatele subnt bune; curatenia e ok, se face curat in fiecare zi, chelnerii sunt amabili.
Daca doriti sa mergeti in excursiile optionale, cautati agentii locale, care au oferte mai convenabile, comparativ cu ghizii romani cu care ati venit la hotel; spre exemplu, am fost la pamukale cu 27 euro, la efes cu 30 euro.
Trimis de aaaaaa in 02.09.09 11:25:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: hotel derici
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aaaaaa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.85851100 N, 27.26479300 E - neconfirmate încă
- Aug.2013 Fugiti cat mai puteti — scris în 09.01.14 de mihaiciprianp din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2013 Experienta neplacuta... — scris în 21.07.13 de Marian2574 din A - nu recomandă
- Aug.2008 Cel mai prost hotel intalnit vreodata — scris în 31.08.08 de lili1969 din BUCURESTI - nu recomandă