Hotel Sandy Beach o alegere gresita
Am luat 4 nopti in august 2019 si va pot spune sincer daca vreti o vacanta placuta evitati acest hotel.
Ce pot spune... amplasamentul este bun (in spatele plajei), camera curata cu mocheta pe jos, fierbator, frigider, tv lcd cu 3 posturi romanesti (Pro tv international/Realitatea/Tvr international), dar cam atat pot spune de bine.
In baie persista un miros ingrozitor de hazna trebuia sa inchid usa ca altfel intra mirosul si in camera,
dar partea cea mai neplacuta era cand mergeam la masa, aveau aceleasi feluri de mancare zilnic, foarte putine si fara gust gen hrana de spital, practic mancam de foame nu exista placere culinara in acel loc,
abia asteptam sa vina seara pentru ca se facea gratar dar trebuia sa ai rabdare sa stai la coada (daca vroaiai ceva bun)
painea era o problema mai exact gaseai doar neagra, aparatele de suc erau 3 dar doar 1 functiona ziua restul erau pe modul "economie", aparatele de cafea erau setate sa iti dea f putin (un sfert de ceasca) oricum era mizerabila,
snack barul undeva ascuns in spate gen sa nu fie la vedere sa faca lumea consumatie, la pool bar nu cred ca aveau mai mult de 4 sticle de bautura, berea nu o puteai numi bere etc...
Am mai fost de 2 ori pe litoralul Bulgaresc innainte si o fost ok, dar dupa "experienta" asta nu cred ca voi revenii prea curand la Bulgari.
Trimis de Nicu1984 in 08.08.19 10:40:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de aur, Albena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Nicu1984); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Nicu1984: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 42&ridAnt=95493
Am tot ezitat sa iau 3-4 nopti la bulgari in minivacanta de Sf Maria si cat m-am tot gandit si analizat au ramas doar hotelurile cu reviews f slabe, gen Com / Kompas / Magnolia - asa ca am renuntat.
Imi parea rau ca ratasem Sandy Beach care are o nota medie bunicica pe booking.
Pacat ca se duc constant in jos hotelurile din Albena, pacat de marea si plaja foarte bune. Si nici nu sunt multe optiuni daca vrei hotel doar cu mic dejun, cel putin eu nu am gasit, in afara de Kaliopa.
- Aug.2022 Bulgaria, unde m-aș întoarce doar pentru plajă — scris în 28.08.22 de ux121507 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Un concediu ratat — scris în 19.08.22 de dana1987 din VASLUI - nu recomandă
- Jul.2022 Mizerabil hotel — scris în 11.08.22 de mihaibmw din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2021 Un hotel modest, dar cu o locatie excelenta — scris în 01.09.21 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanta frumoasa, relaxanta cu o locatie la care merita sa revin — scris în 10.08.21 de shihana din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Sejur cu familia - all inclusive — scris în 19.08.19 de CeciliaH din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Sunt la Sandy Beach — scris în 04.08.19 de pintilii din BUCERDEA GRâNOASă [AB] - nu recomandă