Plictisitor, NU RECOMAND decat pers. in varsta
A fost prima noastra vacant in Bulgaria. Am luat bitete printr-o agentie. Ni s-a part ft. scump o familie cu 2 copii (9 si 12ani) cazati intr-o camera, pt. 7 nopti 1022 euro+60 €de pers. autocarul (240€) =1262€total.
In fine ni s-a promis o vacanta de neuitat care de fapt a fost de regretat.
Hotelul e acum de 4stele. NU e deloc asa.
Mancarea e de proasta calitate (in raport cu pretul) multa carne cu SOS, carnea la gratar era foarte TARE, clatitele apa cu faina nici urma de oh sau lapte. Bautura jalnica Berea indoua cu apa, sucul sifon cu colorant. Era multa mancare Dar de proasta calitate. Din a treia zi nu mai stiai ce sa alegi. Copiii nu au avut si ei o bucata de carne la gratar ca oamenii. Aveau un fel de pizza cu castraveti murati deasupra sight facute din resturi.
Doua piscine amarate. Fara animatie pt. copii asa cum ni se spusese de la agentie. Pentru adulti nici o muzica, nimic.
Noi am vrut o statiune mai linistita Dar nici chair asa. Seara daca te duceai a Doua oara la bar sa iei cate un pahar de vin se uitau urat (vin care era la primul pahar un fel air la al doilea alt fel, chiar daca cereai acelasi fel de vin).
Plaja si apa intradevar ft. curata, mi-a placut, macar atat... Daca dadeam 500 de euro sa zic ca merita, Dar asa bani foarte multi si servicii de proasta calitate.
Am mai orbit cu pers. care au fost si in celelalte statiuni din Bulgaria si... la distractie e mai bine Dar mancarea la fel, saracacioasa.
LA anul incercam Grecia... pupici...
Trimis de ladysimonika in 09.08.15 15:52:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ladysimonika); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ladysimonika: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@ladysimonika -
Alegerea stațiunii Albena nu a fost cea mai inspirată, aceasta fiind recomandată familiilor cu copii, dar mai mici decât ai tăi, tocmai pentru că este o stațiune liniștită și că beneficiază de o plajă frumoasă, cu nisip și cu intrare lină în mare. Pentru distracție Nisipurile de Aur și Sunny Beach sunt mult mai indicate, dar acolo te-ar fi nemulțumit aglomerația și gălăgia care durează până târziu în noapte.
” Daca dadeam 500 de euro sa zic ca merita,
Chiar crezi că găsești undeva, în orice țară, în plin sezon cazare și masă cât de cât acceptabilă pentru patru persoane la acești bani?
@ladysimonika - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
===
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=1042
- Aug.2022 Bulgaria, unde m-aș întoarce doar pentru plajă — scris în 28.08.22 de ux121507 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Un concediu ratat — scris în 19.08.22 de dana1987 din VASLUI - nu recomandă
- Jul.2022 Mizerabil hotel — scris în 11.08.22 de mihaibmw din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2021 Un hotel modest, dar cu o locatie excelenta — scris în 01.09.21 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanta frumoasa, relaxanta cu o locatie la care merita sa revin — scris în 10.08.21 de shihana din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Sejur cu familia - all inclusive — scris în 19.08.19 de CeciliaH din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Sandy Beach o alegere gresita — scris în 08.08.19 de Nicu1984 din BUCUREşTI - nu recomandă