La 3 zile de la sosirea la Orlov am vomat toata noaptea, apoi am avut diaree tot concediul.
Azi, dupa 2 zile de la sosirea acasa inca m-a durut burta.
La fel s-a intamplat cu sotul si copii mei. De aceleasi simtome s-au plans toate familiile de romani cu care ne-am intalnit acolo.
Fetita unor romani din Bucuresti a fost dusa cu ambulanta la Varna, sotul meu a scos-o din spital pe ea si mama ei, la scurt timp s-a imbolnavit si baietelul de 6 ani, parintii lor fusesera si ei bolnavi.
Nu a existat o familie dintre cei cu care am vorbit sa nu fii fost unul sau toti membrii bolnavi. De la spital ni s-a spus ca e un virus de vara dar semnele au fost clare de toxiinfectie alimentara.
Am luat medicamente de la farmacie de ~1. 5mil. si inca nu suntem complet sanatosi. In concluzie, am avut un concediu de cosmar.
Nu recomand Orlov nimanui din cauza indiferentei de care a dat dovada managementul hotelului relativ la problema aceasta care nu ne-a afectat doar pe noi turistii, ci chiar si pe personalul hotelului (una din receptioniste a fost transportata la spital impreuna cu fetita prietenilor nostri pt ca vomita intr-una, iar apoi a fost randul sefului de la restaurant, etc...)
Felicitari reprezentatilor diverselor agentii de turism care au transferat la cerere turistii la alte restaurante.
Trimis de simomariana* in 13.07.10 18:41:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Sunny Beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simomariana*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Foarte trist! ar trebui facuta o reclamatie ceva sa se ia masuri, o amenda sau altceva. Nu mi s-a intamplat niciodata, poate am avut noroc.
Si totusi, daca problemele au aparut pe rand, in zile diferite si nu deodata, e posibil sa fi fost un virus care provoaca enterocolita, nu?
Si eu am stat la Orlov din 4 pana in 10 iulie. intr-adevar am vazut o data salvarea ducand un baietel "verde" la fata. In rest, 1-2 persoane tratandu-se cu ceai si cam atat.
Am gasit la acest hotel 2 ecouri recente, din aceeasi perioada, cu pareri diametral opuse. Eu mi-am facut rezervare la Orlov (dar inca nu am platit-o) si nu prea stiu ce sa fac.
Ai putea sa-mi spui daca ti s-a parut ca mancarea ar fi fost necorespunzatoare (adica stricata), daca era reciclata etc. Restaurantul cum era? Si cum au fost camerele, baia, lenjeria de pat, prosoapele?
Merci anticipat.
Da, eu cred ca mancarea a fost reciclata (prea multe budinci cu sunca si alte amestecaturi).
Si nu am fost singurii care am suferit ci ~ 15 familii concomitent cu noi.
Vesela nu era spalata bine, paharele erau patate. Nu am nimic de reprosat lenjerie - ne-a fost schimbata doar la cerere, dupa 2-3 interventii la receptie.
Intr-o dimineata laptele era stricat - s-a facut reclamatie. Reprezentantul agentiei ne-a mutat la alt restaurant imediat ce a stat de vorba cu medicul statiunii care a spus ca sunt probleme la Orlov si si-a dat acceptul mutarii celor 4 familii, printre care si noi.
Va recomand sa luati masa la alt restaurant (pe noi ne-a mutat la Malibu cu masa) care e chiar langa Orlov. Concediu placut!
Multumesc foarte mult pentru precizari.
Nu cred ca imi voi asuma riscul, avand in vedere ca am 2 copii mici.
De altfel, pe saitul oficial al statiunii Albena, hotelul Orlov a fost scos la oferta promotionala, in conditiile in care aproape toate hotelurile de pe plaja sunt arhipline si cu greu mai gasesti cate 2-3 zile libere pana la sfarsitul lunii august.
Cred ca voi merge la Kaliopa, ca in alta parte nu am mai gasit locuri libere.
Si eu am avut fata bolnava. A facut enterocolita. Dr. ne-a zis ca e un virus. Am platit pe spitalizare (1 h.) si medicamente 100 de euro. Canile cu urme de ruj, sucul de la dozatoare din prafuri...
- Aug.2022 Bulgaria, unde m-aș întoarce doar pentru plajă — scris în 28.08.22 de ux121507 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Un concediu ratat — scris în 19.08.22 de dana1987 din VASLUI - nu recomandă
- Jul.2022 Mizerabil hotel — scris în 11.08.22 de mihaibmw din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2021 Un hotel modest, dar cu o locatie excelenta — scris în 01.09.21 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanta frumoasa, relaxanta cu o locatie la care merita sa revin — scris în 10.08.21 de shihana din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Sejur cu familia - all inclusive — scris în 19.08.19 de CeciliaH din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Sandy Beach o alegere gresita — scris în 08.08.19 de Nicu1984 din BUCUREşTI - nu recomandă