DEZASTRU
Sanders Only Apartments(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Sanders Only = Cosmar. Atentie la tepar
Invatati pe banii mei, e mai ieftin
Lista de probleme constatate:
Routerul funcționează, dar nu există conexiune la internet. Lenjeriile de pat sunt murdare, cu fire de păr peste tot. În apartament există un miros puternic de urina. Pantofii mi se lipeau de gresie la fiecare pas. Scaunele sunt negre de grăsime și murdărie. Televizorul are priză europeană și nu este compatibil cu priza din CipruCabina de duș este foarte mică, potrivită doar pentru copii. Ușile sunt blocate. Cateva becuri arseDouă aparate de aer condiționat dar niciuna functionala, practic inutile. Am inghetat de frigGeamurile sunt de forma; nu puteam să îmi dau seama dacă sunt închise sau deschise. Tot zgomotul stradal se aude – un coșmar noaptea. Prima toaletă nu poate fi folosită din cauza mirosului de fecale de la vecini. Ferestrele arată ca și cum nu ar fi fost spălate niciodată, cu excepția ploii. Proprietarul nu a răspuns în prima zi. După aceea, comunicarea s-a făcut DOAR prin email din cauza „dificultăților tehnice” . El susține că apartamentul are nevoie doar de un „retuș” . M-a costat 200 de euro. Am avut noroc că nu am contactat nicio boală. Prosoapele erau efectiv reimpachetate si nu spalate.
Apartamentul prezintă multiple probleme grave de igienă și funcționalitate, care depășesc cu mult limitele normale acceptabile pentru cazare. Din observațiile personale: lenjeriile erau murdare, cu fire de păr, scaunele și podeaua erau murdare, cabina de duș era blocată și nepotrivită pentru adulți, iar ferestrele nu asigurau izolarea fonică și termică minimă.
În plus, serviciile de bază nu erau funcționale: internetul nu a fost disponibil, aparatele de aer condiționat nu produceau aer cald, televizoarele nu erau compatibile cu prizele locale, iar prima toaletă era inutilizabilă din cauza mirosului de canalizare.
Comportamentul proprietarului a fost inadecvat și evasiv, comunicarea fiind imposibilă în prima zi, iar ulterior restricționată la email, cu minimalizarea gravității problemelor constatate.
Aceste condiții creează un risc pentru sănătate și siguranță, iar apartamentul nu corespunde standardelor minime de igienă și funcționalitate prevăzute de legislația privind protecția consumatorului.
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de Om bun in 28.01.26 22:30:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CIPRU. A mai fost în/la: Larnaca, Hotel Josephine
- Alte destinații turistice prin care a fost: Hotel Josephine, nu e exact super lux dar e exact ce vezi in poze. e cinstit si ai tot ce e necesar
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Om bun); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 34.71013919 N, 33.05746460 E - neconfirmate încă
@Om bun: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Mutat în rubrica "Sanders Only Apartments, LIMASSOL" (nou-creată pe sait)
Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.
Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)

Rog așteptați...