Am revenit cu placere in aceasta locatie in care, dupa 5 nopti petrecute in "nebunia" din Sunny beach, ne-am simtit excelent si am plecat cu bateriile incarcate.
Am prezentat vila in primul comentariu deci nu va spun decat ca totul a fost la superlativ. Curatenie desavarsita, personal foarte amabil si vorbitor de engleza, piscina super curata, cu mai multe sezlonguri, teren de fotbal, volei, loc de joaca pentru copii, parcare, facilitati de gratar.
Dat fiind ca s-a finalizat constructia unui hotel de 5 stele in imediata vecinatate (Therma Palace) a fost refacut drumul spre plaja. Oricum, daca aveti masina nu va ia decat 5-10 minute pana in parcarea din spatele plajei. Parerea mea sincera este ca nu peste mult timp Kranevo si Byala vor ajunge in topul destinatiilor din Bulgaria, in detrimentul Sunny Beach unde calitatea serviciilor a scazut foarte mult.
Va recomand cu caldura fiind un popas extraordinar in drumul spre casa. Atasez acum mai multe poze fiindca data trecuta nu am fost pregatiti pentru asta.
Trimis de aricel in 16.09.14 11:59:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Byala, Sunny beach, Sveti Vlas
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aricel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Căutați liniște? Aici găsiți! — scris în 20.07.24 de gammacluj999 din APAHIDA [CJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Foarte bine — scris în 29.06.18 de UrsuPacalit din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 O surpriza extraordinara in Kranevo — scris în 09.09.13 de aricel din BUCURESTI - RECOMANDĂ