EXCELENT
Am avut de ales in a ne bronza in Zanzibar sau Oman. Dupa cateva cautari si recenzii cat si cateva clipuri pe youtube am ales Omna si Rotana Hotel in Salalah. Era greu sa fi ales prost dupa tot ce am citit. Si asa a fost. Totul a fost la superlativ. Adica 99%. Procentul ramas se refera la internet care este destul de slab cam peste tot mai putin in camera. Dar tinand cont ca mergi in concediu, il putem ignora (cu greu totusi intr-o lume apropate in totalitate virtuala).
Dar da, totul a fost peste asteptari. Cazarea, curateniai interioara si exterioara, mancarea si bautura, servirea si amabilitatea intregului staff. Apa ca; da (26 grade) a oceanului si plaja cu nisip super fin, delfinii care apar cateodata... totul asa cum trebuie. Angajatii, atat de dedicati muncii lor si atentii la sute de detalii legate de munca lor... Am ramas impresionat.
Dupa vreo 30 de ani de calatorii prin tot felul de locuri, spun abslout convins ca a fost cea mai frumoasa vacanta evere. Recomand 100% atat tara dar mai ales hotelul...
Trimis de Coniss in 25.12.24 10:15:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ORIENTUL MIJLOCIU. A mai fost în/la: Egipt (Cairo, Hurgada, Sharm El Sheik), Tunisia.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Coniss); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 17.03111987 N, 54.29647787 E - neconfirmate încă
Zbor direct din București? Sau cu escală? Luat prin agenție sau rezolvat singur cazare și zbor?
Mulțumesc.
@piti: Salutare. Biletul a fost luat de la târgul de turism din noiembrie prin [...]. A fost all inclusiv, zbor charter de cca 5 ore la dus și cam 6 la întors cu HiSky.
Cam dificil și izc eu destul de scump daca alegi sa mergi singur sau fara AI. Un rial omanez este cam 3 euro că și paritate...
Cred totuși că all inclusiv este o varianta mult mai bună decât orice altă variantă de masa. Succes.
@Coniss: ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
- Feb.2024 Love Oman Salalah Rotana ❤️ — scris în 14.03.24 de andreea_kamelya din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2024 Un resort minunat! — scris în 14.02.24 de Ermi din TIMIşOARA - RECOMANDĂ