Cind spui Hostel spui din start buget redus si turisti pina in 35 de ani.
Asa se stie la noi in romania.
Afara e altfel, la hostel se cazeaza si turisti ca si mine adica virsta 50+
Asa am ajuns si eu la hostel la Viena, daca era la noi era mai greu, inca e o anumita perceptie diferita despre turism si turisti la noi si afara adica de la Viena incolo se face altfel de turism si nu conteaza virsta turistului.
Am ajuns la Viena dupa o vacanta petrecuta la Bad Gastein despre care am scris la timpul respectiv, si intotdeauna la intoarcerea acasa fac o oprire si la Viena. Sa treci prin Viena si sa nu opresti e pacat.
Transportul a fost cu trenul. Am ajuns in gara centrala Westbanhof si am cautat cazare la buget redus tinind cont ca am terminat sejurul unde am fost.
Am dat de acest hostel si am zis ca nu e cazul sa ma cazez aici din cauza virstei dar am vazut in holul hostelului si citeva persoane mai in virsta si am decis sa incerc.
Intreb-as dori o camera dubla
-va rugam rezervarea dumneavoastra
-pai nu am
-nu avem camere libere
Dupa parerea mea am crezut ca nu are ca eram de o anumita virsta 50+
Asta a fost perceptia mea dar nu a fost asa.
Multumesc si dau sa plec, cel de la receptie imi spune sa iau loc 10 min dupa care imi spune sa revin dupa o ora.
Revin si primesc repede o camera dubla cu atentionare ca data viitoare sa rezerv camera din timp ca risc sa nu fie locuri.
La receptie la cazare primesti harti gratuite cu orasul.
Exista tot felul de pliante cu info despre multe hosteluri din europa.
Hostelul e la 5 min de mers pe jos de gara centrala Westbanhof, gara unde soseste si trenul (singurul) de la Bucuresti.
E f aproape de metrou si de celebra strada comerciala MariahilferStrasse.
Daca nu ai fost pe strada asta cred ca data viitoare cind vi la Viena trebuie sa mergi. Linga hostel la 5 min sunt doua supermarketuri tip Plus si Penny.
Atmosfera internationala in hostel--europeni, americani, asiatici.
Internet gratuit daca ai leptop sau cu plata la calculatorul din hol.
In curte este o foarte frumoasa terasa si o bucatarie complet utilata unde se poate gati.
Se pot utiliza si instrumentele muzicale din holul hostelului-chitara, pian etc.
Sunt camere duble, camere cu 3-4-6 si 8 paturi.
Cine vrea totus piscina si lux nu aici e locul asta e un hostel.
Despre Viena sa scris destul aici nu mai scriu si eu.
Am scris despre acest hostel fiinca e f aproape de gara centrala Westbanhof si pt buget redus tinind cont ca e in centru si Viena e totus un oras scump.
Viena e o metropola multietnica.
Aici a fost odata capitala unui imperiu.
Multi dintre noi am luat contact prima data cu occidentul la Viena.
Trimis de Nicu in 26.08.10 22:45:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Nicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Sa inteleg ca ai fost cu trenul bilete cum ai procurat spre casa.
Din Viena spre Romania le-ai luat din gara sau comanda online sida ai vreun site !
Multumesc!
Rog Webmaster sa stearga poza cu marul ca nu e de acolo.
Sters P01, conform indicatiilor autorului. Ceva poze cu hostelul ?
Pretul a fost pt camera dubla 51 euro fara mic dejun.
Locul in camera cu mai multe paturi e mai mic.
Bilete luate din Ro din ag de voiaj CFR valabile 2 luni.
Bilet de tren am avut dus intors.
Daca se ia bilet numai dus e mult mai scump.
La bilet dus intors e reducere 50 % pe Ungaria.
La bilet dus nu e reducere.
Nu am poze cu hostelul am pus adresa si acolo sunt si poze.