Ce pot sa spun despre mini-sejurul nostru la Roussalka Holiday Village? A fost cea mai proasta cazare din viata mea! Nicaieri in lume nu am stat in asemenea conditii mizerabile!
Intr-adevar, statiunea arata f bine, pe dinafara. Peisajul superb, multa verdeata, statui, multe facilitati pt petrecerea timpului, piscina, plaje. Dar atat. Pana la camera (am luat din aceea ieftina - care oricum s-a dovedit prea scumpa pt ce a oferit).
Marimea era ok. Mobila de vreo 20 de ani pe putin: scorojita, rupta, plin de panze de painjen peste tot, chiar si niste pahare vechi aruncate pe sub noptiere.
Dar "surpriza" mare a venit in baie: inafara de robinetii ruginiti, era un mare dulap rupt si jegos care ocupa tot spatiul stramt. Iar prosoapele... extrem de murdare si scarboase. Fara cadita de dus.
Televizor vechi la care se vedea doar alb negru cu purici.
Iar cireasa de pe tort a fost un soricel care ne-a tot vizitat intr-o seara (intra si iesea de pe balcon - la etajul 1).
La restaurant, aceeasi delasare: nu strangea nimeni de pe mese, astfel incat desi nu erau multi oameni la un moment dat, nu aveai unde sa stai decat daca debarasai singur!
La restaurantul a la carte, meniul era doar in bulgara- o limba internationala de altfel!
Statiunea plina 99 la suta de rusi.
Concluzia: totul vechi si f, f murdar, pacat de locatie.
Trimis de madalina70* in 21.08.14 10:05:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Elenite
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (madalina70*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.41626900 N, 28.51462300 E - neconfirmate încă
@madalina70:
Cazarea a fost la căsuțele de trei stele sau la cele de patru?
Nu te supara ca te intreb, ai citit recenziile precedente, daca da ce ai ales locatia asta?
- Jul.2021 Relaxare — scris în 01.09.21 de tomitamicky din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Russalka Holyday Village - un colt de rai — scris în 10.07.18 de Tinkerbelll din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Cazare si masa dezastru, peisaj frumos — scris în 10.08.14 de ioan veronica din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Si bine, si rau... urmatorii ani NU! — scris în 13.08.13 de dragosilie din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O vacanta de cosmar — scris în 31.07.13 de cosminudrea din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Trebuie vazut, indiferent cate ganganii te musca — scris în 07.07.14 de lore18ana* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Rusalka — scris în 08.05.14 de Florina3 din BUCURESTI - nu recomandă