Am fost cazati la 3*, care in realitate cred este o stea, masa all inclusive.
La ei All inclusive inseamna 3 mese pe zi la ore stabilite, daca nu te incradezi nu mai mananci, mancarea expusa nu avea nici un fel de descriere, ce sa mai vorbim de continul fiecarui preparat.
Camerele au gresi pe jos, mobila veche si scartaie, baia nu are cabina de dus, feroneria este ruginita si functioneaza defectuos la fiecare dus apa patrundea in camera, diferite ligioane afara si prin camera.
Personalul discrimina romanii in comparatie cu turistii rusi si foarte prost calificat. Parcarea a trebuit sa o platesc desi era inclusa in pachet, internet contra cost.
Singurul lucru pozitiv din tot sejurul a fost echipa de animatie.
Trimis de cosminudrea in 31.07.13 08:31:18
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cosminudrea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.41626900 N, 28.51462300 E - neconfirmate încă
@cosminudrea: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@cosminudrea: Daca citeai inainte pe AFA, cred ca rezervai din start in alta parte. Mi se pare destul de multi bani pentru calitatea primita. Pare un camping de acum 25 ani de pe la noi. Am stat in ceva asemanator in Venus prin 1985 dar atunci aveam alte pretentii, eram si mai tanar si gaseai mai greu ceva de calitate.
Lighioane gasesti pentru ca este rezervatie naturala.
- Jul.2021 Relaxare — scris în 01.09.21 de tomitamicky din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Russalka Holyday Village - un colt de rai — scris în 10.07.18 de Tinkerbelll din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Ingrozitor!! — scris în 21.08.14 de madalina70* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2014 Cazare si masa dezastru, peisaj frumos — scris în 10.08.14 de ioan veronica din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Si bine, si rau... urmatorii ani NU! — scris în 13.08.13 de dragosilie din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Trebuie vazut, indiferent cate ganganii te musca — scris în 07.07.14 de lore18ana* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Rusalka — scris în 08.05.14 de Florina3 din BUCURESTI - nu recomandă